Delihatun Oznurozer tşk ederim bu tarz uyarın için Hayrlsi diylm vardır blki glmedigin bı hikmt ck bkledim ama glmedi hyrlisi diyrm szede bu nazik yklasimdn dolayı tşk ederim
Bisktrgt Delihatun hayır dün katıldım gruba dünden beri okuyorum da bütün cinsellik konuşmalarını okuyolar özellikle yorum yapıyorlar bence hepsinin ruhunda var da açığa çıkaramıyorlar bu kadar müslümansın cinsellik olduğunu görüyon ne okuyon kardeşim mal mısın demekki hoşuna gidiyo içten içe😏
Buzlulimonatam gizew bu yazıları maşalyla mı yazıyorlar Allah aşkına okumadım sinirim bozuldu yarıda bıraktım 😂
newmommy_ Delihatun ablacim bu ne ya msn devri kapanali yillar oldu ahshsjfhjs yazi stiline bak of delircem
kizatasozu BlackMambaa_ aramızda olsa mutlaka anlarız canim su yazıya bakarmisin el yazısı nasıldır acaba 🙈🤯
kanalize Delihatun abla napcan kadına saç baş mı dalcan belli ki hırsını alamamışsın adres ver geleyim demek nedir bu kadar ciddiye alma burayı
kanalize Krmndym gl, snn sçnı bşnı ylym da sn br gr bna trslnmk ne dmkmiş snn agzna etcm şmdi grrsn erkksn gl hdi brdn artstlk ypmkla olmyr gl hdi gl grlm