• Muhabbet
  • Nortfilx adlı kullanıcınn dikkatine 😎😎

Biri vardı galiba adı byleydi karamanli evli bebesi olan klavye dlikanlisi bak bgun karamandayim yunuskentte 😎😎Karaman'ın istediğin yerine gelbilrim buluşalim bebeğim bak bn gldim bugün olmssa bn sni beklerm güzel konya ma agirlamk istiyorum 😎😎inan seninle tnismayi çok isterm 😎😎nolur gör ve bul beni

Kusura bakmayın karışmak istemiyordum ama dayanamadım gerçekten çok ayıp koca koca kadınlarsınız annesiniz yakışmıyor yani boyle şeyler .

Yerimseniben04 canm bak syle syelyim
      Geldin bu yorumuü yptin dimi eyw ama durup drurken kötü söz sylemei yok syle byle demesi insanın cnini skar kullanıcı adımı verdm yzmdi bn yazdım engel yedim düzgün yorum ypinca kmse kmsye bsy dyemz ancak glip haddini aşması bı srundur bulusayim bnm yüzüme sylesin diye bkliyrm başka şehirde yok olmadi o gelsin tek derdm klavyede delikanlı olmsin yüreği cesur olsun ha oda yoksa milletin hayatına krismsin
      Bak bsy demisin acklama ypiyrm sygimi da gliirm sevgimide ama canımı sıkmaya clsinin hayatıyla oynarm klavyede klmiyr cnki bsy diyrsa arkdsnda dursn

Hala tık yok bk Allah razı için bul yoksa glemiycm bı iki ay

Bilmm kc gün önce ktildin pyini aldın smdide tik yok gldim yoksun nyse Konya'ya gel artık noguruyum 🤣🤣🤣 admin çim sil istersen postu

İzmite gel valla buluşayım senle kahve içeriz ☺️

Bisktrgt 😎😎hayalim blki birgün nsip olur daa bu kız la bı ufak dvmiz vardı. Mydinoz oldu yırtık dondan çıkar gibi çıktı o yuzdn canm 🤣

Karışmak istemem benide zerre ilgilendirmez söylediğiniz kişiyi de zaten tanımıyorum diğer tartışmanızıda gördüm ama söyledikleriniz hiç hoş değil. Ben ona da hak vermiyorum yanlış anlaşılmasın ama kocaman insanlarsınız ve o kadının bi çocuğu var. Elinizi vicdanınıZa koyun tekrar söylüyorum hak verdiğim için değil bu konuşmalar çok çirkin.

Oznurozer BK cnm byle yrim yapsin sn gbi yukrdki byan gbi eyvallah ama yzdoiklri ne onu ilgilndrr nede yzdiklri hani bn guldkce o ksindi o ksindikca bn kin tuttum gttim ysadgi yere hala tık yok çocuğu vrsa millte krismiyck ailene bkicak ha krisiyorsa o lflarin arkasında durucak dramiycaksa knsmiycak klavye de bna artslik yapmasın diyrm ki şu kişiyi arstr onlrin kanini tsiyrm guvnmiyrm ama deli tarafım var sırt bulsmsn diye cnkininan gzum kara gzum bsyi grmuyor dmatima basılınca
              Snin dmrina bassalr inan hassas nokta olunca kmseyi gzun grmez bana sn veya yukardaki bayan gibi byle knusmdi

Delihatun biliyorum gördüm konuşmaları ben hak veriyorum demedim zaten oda çok hatalı çok yanlış konuştu. Çocuğu falan olunca o yüzden üzüldüm ve gerçekten bi kadın olarakta yakıştırmadığım için yoksa başka bi niyetim yok

Oznurozer tşk ederim bu tarz uyarın için
                  Hayrlsi diylm vardır blki glmedigin bı hikmt ck bkledim ama glmedi hyrlisi diyrm szede bu nazik yklasimdn dolayı tşk ederim

Delihatun hayır dün katıldım gruba dünden beri okuyorum da bütün cinsellik konuşmalarını okuyolar özellikle yorum yapıyorlar bence hepsinin ruhunda var da açığa çıkaramıyorlar bu kadar müslümansın cinsellik olduğunu görüyon ne okuyon kardeşim mal mısın demekki hoşuna gidiyo içten içe😏

4 yıl sonra