bitterdelisi24 Ya lütfen bizene kim izliyo soru sormuş bilen varsa söyleyin günahına sevabına biz karışmayalım 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Gecemavisi-1 bitterdelisi24 ay bence de değil mi sevaptan günahtan bahsediyorlar sizene kardeşim bliyorsan cevap ver geç 😃
Gecemavisi-1 Etipetito gerçekten ne alaka ? İsteyen istediğini yapmakta özgür izlemek isteyen hertürlü girer izler. Burda bana sevaptan günahtan bahsediyorsunuz şakamısınız herkesin günahı kendine kim girmek isterse girer sizene yani
Etipetito Gecemavisi-1 Isteyen girer izler tabii ben onu demiyorum. Sadece uyarmak istedim hem zaten müslüman müslümanı uyarmakla mükellef Ben benim üstüme düşeni yaptım ve gidiyorum Gerisi beni ilgilendirmez zaten 😉
Flamme Gecemavisi-1 😂😂 her zaman değil tabi kii yaaa Zaten çok nadir sevişiriz onuda bazen çekeriz yüzümüzü değil ama 😂
Gecemavisi-1 __MeLek__ 40 ından sonra azanlardan hahshdhd. Birkere sormuştu puslu çıkıyor iyi olmuyor dediydi eşiyle izliyormuş şimdide aramış girilmiyor diyor bende sizlere sorayım dedim kapanmış heralde siteler 😂😂
bitterdelisi24 Gecemavisi-1 dogrudur :) cunku benım de bi tanıdım abla vardı 38 falandı yaşı :) esıyle ızlıyordu oda sormuştu nerden izlenir diye :) bide öğretmenler odasında 😂😂 samimi tatlı bi kadındı :)
bitterdelisi24 Gecemavisi-1 valla senden benden enerjıktir :) ben evlendımde ılk bır ay yapamamıştım korkmuştum 😂 bana demıstı beceriksiz 😂😂😂😂
Cicibebee Flamme yavrum böyle video çekip sonra Allah korusun tabi arası bozulup boşanmaya kalkan çok çift var ve gidip bunları yayınlıyorlar 😂 bide yani ne gerek var izleyene kadar gidin bidaha yapın 😁
Gecemavisi-1 Minnakelifim izlesem sizi ilgilendirmez. Ben bilenlere sormuşum sana sormamışım haddini bil Merakın olmasa posta girmezsin işine bak