Adetime 10 gün var daha digital teste çıkarmı hamileysen
Hamilelik testi
Kimse yokmu kızlar
Kerimcan aynı banada dediler 1 veya 2 haftaliksa çıkar digital test aldım yaptım hamile değilsin diyo daha ama adetime 10 gün var kaç gün kalasıya yapmam lazım sence
En iyisi biraz daha bekleyim
Kerimcan hiç belirti hissettin mi
Ayselll kan testi burda gerekmedikce yapmıyorlar zor yani
Aysegulxx çıkmaz adetinin ilk günü gecikmen olursa dene o zaman çıkma olasılığı yüksek
Aysegulxx banada oyle soylemiwdiler Bir tek belirtim vardi butun gunu uyuyordum. Once hamileliyin elameti olur diye duwunmuwdum Amma testi yaptiktan sonra emin oldumki hamile diyilim. baldizim beni mecbur etdi tets aldir diye akwam ewim iwden gelince aldi test adetim gunu umudsuzca zaten cikmaz halde yoxladim. 2ci cizgiyi gorunce deliler gibi sevindim ve agladim. Halbuki onca para vermiwdim digital teste. Bence sende biraz bekle. Biwey hiss ediyormusun kendinde?
Ayselll ingilterede burda gerekmedikce yapmıyorlar yani çok berbat sağlık konusunda sifir
Kerimcan bilmiyorum hiç bişey hissetmiyorum ama kasiklarim çok ağrıyor mideme vuruyor midem bulanıyor bide uyku hassasiyetim çok
Kerimcan bide çok acıkıyorum inşallah hamileyimdir bilmiyorum ya 1 senede fazla oldu istiyorum her ay test yapıyorum negatif çıkınca ağlıyorum
Aysegulxx kasikda agri bulanti ve uyku hassasiyeti hamilelik belirtileri ola bilir seni umutkandirmak isdemiyorum amma kendine dikkat et fazla agir kaldirma sicakta cok kalma cinsel iliwkide ehtiyali ol ki, hamilelik varsa duwuk olmasin. InwaAllah hamilesindir. Birde caliw cok duwunme hamilelik hakkimda.
Kerimcan evet idrarada çok gidiyorum bilmiyorum doktora gittim clomifine verdi yumurta üretme ilacı dedi bu ilacın üzerine kalırsın bekliyorum daha adetime de 9 gün var fazla düşünmemeye çalışıyorum ama ışte çok istiyorum inşallah hamileyimdir allah büyüktür çok ilişki yaşamamak lazım demi?
Kerimcan inşallah canım 🙏