• +18
  • Merhaba, özel bir sorum olacak...

gizemsez bunu onunla paylaşmalısınız bence? eğer çocuk istemiyorsa büyük bir sorun yaratabilir aranızda

Naz
    Çok istiyor hatta benden daha çok dillendiriyor..

gizemsez kesinlikle konuşmalısınız ve hislerinizi paylaşmalısınız diye düşünüyorum. belki de sizin kafanızda yarattığınız bie kurgudur

diana ne alaka ya? sorunun onda olduğuna nasıl vardınız? bu işler karşılıklıdır. siz kocanızı hoş tutmak için sizi terketmemeleri için türlü aksiyonlara giriyorsunuz diye bu kadıncağız da mı girsin? bir kadın olarak kendinizi küçük düşünmeye bayılıyorsunuz

diana Hamile kalmakla ilgili bir soru sormadım, teşekkür ederim.

Mutsuz olacağım bir evliliğe bebek getirmekten korkarım. Onun hayatını da mutsuz inşa etmek istemem.
        Peki kızlar konuyu nasıl açayım? Evde mi yoksa dışarı mı çıksak yemekte falan mı konuşayım?

• Nrj bunu yanıtladı.
        • Nrj bunu beğendi.

oznural ben kocami elde tutmasini bilir canim o seni ilgilendirmez her konudada bana cevab vermekden vagecersen sevinirim

diana ne oldu rahatsız mı oldun eleştirilerimizden? nasılmış gör işte. oh olsun senin gibilere

oznural
              @diana
              Kavga etmeyin artık yaaa... Gerçekten kadınlar birbirine böyle yapınca çok üzülüyorum.
              Biz birbirimize saygı duymazsak kim duyacak?

• Nrj bunu beğendi.

oznural elewzirilerimiz derken bawkasini bence ortaya atma ben sana dedim rahatsiz oldum evet elewdirinden degil gevezeliginden

diana bakın hala terbiyesizce konuşuyorsunuz bana geveze diyecek insan siz değilsiniz kelimelerinize dikkat edin. bu ne biçim bir seviye?

oznural sen sevineyene dikat edersen bende konuwdugum lafi sana saygiyla yazarim ve derim sana yazma diyorum saygisi bi sekilde bana hala cevab veriyor ve oh olsun diyorsun pardon ama hak etin yazarsanda da cok sinirlenicem ve da cok yazicam sana bi git ya Allah Allah iyikide bi konu acsilar bi fikir yazdig artik herkesin konusu iwkal edip kavga etiriyosunuz yeter ama

11 gün sonra

gizemsez En iyisi evde başbaşa iken konuşun eğerki bir probleminiz varsa halledersiniz umarım yoktur üzülme hayırlısı ne ise o olur 🌸

Nrj Şu sıralar iyiyiz, sanırım iş stresiydi bana yansıttı. hassas oldugumu söyledim dikkat ediyor şimdilik

gizemsez Eşlerimizin iş stresleri cinsel hayatlarını çok etkiliyor maalesef , eve taşımak istemiyorlar stresi ama cinsel hayata yansıyor biraz, yoksa sorun yoktur eminim, hep mutlu olursunuz inşallah❤️

bir ay sonra

Fatma Yok olmuyor ilerlemiyor. Bebek istiyorduk ne zamandır uğraşıyorduk.

gizemsez Çok kötü çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun :(