Merhaba, özel bir sorum olacak...
oznural sen sevineyene dikat edersen bende konuwdugum lafi sana saygiyla yazarim ve derim sana yazma diyorum saygisi bi sekilde bana hala cevab veriyor ve oh olsun diyorsun pardon ama hak etin yazarsanda da cok sinirlenicem ve da cok yazicam sana bi git ya Allah Allah iyikide bi konu acsilar bi fikir yazdig artik herkesin konusu iwkal edip kavga etiriyosunuz yeter ama
Ayrılmayı düşünüyorum artık.. Kavga bile etmiyoruz hiçbir şey yapmıyoruz iki yabancı gibiyiz
gizemsez kaçan kovalanır kacmayı dene uzak dur gelır elbet
gizemsez canım evlilik kolay kurulmuyor ve kolay bir şeyde degil iyi günüde olur kötü günüde sabırlı ol rabbine sıgın eşine destek ol sorununu anlamaya calış sevgini göster gururmuş inatmış boş ver eşin o senin diger yarın o sana sırtını döndümü hemen sende dönme yardım et sabır at dua et cocukta allaha bırak hayırlıysa rıskı varsa dünyada zaten olur sen eşine sırtını dönme sana şiddet uygulamadıktan sonra ufak tefek kavgalar sorunlar olur hepimizde var evlilik öyle canım cicim hayatı degil sorumluluk demek sabır demek emek demek saygı sevgi demek o sana sarılmasada sen ona sarıl inşallah herşey düzelir 🍀♥️
gizemsez şimdi nasılsınız merak ettim inşallah düzelmişsinizdir belkide cocuk bir türlü olmuyor diye eşiniz strese girmiştir onun tarafından da bakmak lazım olumlu yaklasın bence ona
Yorumları okudum boşanacağım demişsin ama umarım boşanmamışsınızdır seviyorsanız konuş ve savaş çünkü sürekli aklıma gelir üzülürsün