Emakumsal Seherkrd odayi los isiklandir gir yataga bekle zaten oyle uzun durmucaktir uzerinde giyip cikmasi bir olucaktir o yuzden stres yapma 😅
bittercikolata Seherkrd utanmana gerek yok ki, cesarete de ihtiyacım yok 🔥 seksi şekilde giyinip kendimi, vücudumu kocama sergilemek çok hosuma gidiyo benim şahsen beni izlemesi çok haz veriyor, sen de utanma özgüvenin sağlam olsun bebisim 🔥
Crazymom Seherkrd vücut çorabı benim tatliş balık etimde balina gibi olur fikri ile denemedim ama gecelik şortlu takımım falan var kendimi iyi hissetmek için giyiyorum tabi birazda eşimi çıldırtmak için utanmanızı gerektirecek birşey yok sonuçta eşiniz her halinizi görmüyor mu öyle düşünün
TombulHatun Crazymom kız ben kilolu halimle giyiyorum vücut çorabını balık etliysen daha seksi durur giy çekinme. Her koşulda özgüvenin yerinde olsun bu eşinin daha çok hoşuna 😂
Yavrukedi Crazymom ay emin ol etli butluya daha çok yakışıyor kendimden biliyorum 🤓 hemde kiloyu efsane saklıyor vücut çorabı denemelisin.
Crazymom Yavrukedi ya ne bileyim ben nedense yakışmaz diye düşünüyorum vücut çorabı siz denediniz mi 🤭