• +18
  • Kocası isteksiz olup kudurtanibilen sadece yazsın hanımlar 🥰

Kızlar kocanız isteksizdi ve siz bişeyler yaptınız hareketlendi. Nasıl yaptınız ne yaptınız yüzyüze bakmıyoruz sonuçta bana açıkça anlatabilir misiniz? Ben fantezi kıyafet mi almadım oral mı yapmadım yok tık yok adamda. Hevesi yok böyle şeylere anca çok ihtiyacı olunca ilgileniyor diğer günler hep limoniyiz. Kocam maddiyat konusunda çok cimri bende çalışıyorum ama çalıştığım hep evi geçindiriyor oda sadece kredi ödüyor geri kalan maaşını zerre görmüyorum bu yüzden hep eleştiriyorum. Haliyle tartışma da oluyor soğukluk ta giriyor araya. Çünkü kadın olarak bu kadar yük altına girmek ve önemsenmemek ilgi görmemek arzulanmamak bende patlama etkisi yapıyor öfke konusunda. Bunlarda soğutuyordur onu eminim ama aşmamız da lazım bunu. Hani ne yapsam da daha istekli hale getirsem ben bu adamı. Böyle işve cilve bilmem ketumum biraz artık. Önceden öyle değildim ama bu ilgisiz bırakmaları artık böyle yaptı beni. Hayatta böyle geçmiyor lütfen yardımcı olun seks anlamında bildiğimi de unutacam artık his yok resmen bitsin gideyim tarzına döndüm

aydrm bizde de benzer İşler ama açıkçası gitsem yanına hemen atlar üstüme
    Hep de kızar sen neden gelmiyorsun diye ama onun haricinde ne bir sohbet ne muhabbet yok

aydrm bence cinsellikten önce çözmeniz gereken sorunlarınız var. Mesela eşinizin cimriliği gibi ya da sizin eşinizle sürekli maddi konularda tartışmanız gibi. Bence önce bu büyük problemi çözün. Sonra cinsellikle ilgili sorununuzu çözersiniz.

Kahveciniz ya ben gitmedim hiç çünkü ya yorgun olu ya başı ağrır migreni de var bilemiyorum gitsem de mecburi gibi yaparsa oda zoruma gider. Ben kendisinin istekli olmasını istiyorum

Emommom işten ayrılayım sorumluluğu o alsın diyorum en önemlisi çocuğumdan ayrı kalıyorum diyorum ona da cesaret edemiyorum şu şartlarda.

Emommom Evet o sorunlar konuşulmalı ama kim ne derse desin evliliğin temeli sevgi saygı cinselliktir biri olmadan olmuyor

Pink-pink2 biri olmadan olmuyor evet. Ama sizin en büyük sorununuz cinsellik değil bence: bende onu Demeye çalışıyorum.

Sencerinannesi Bende toplumumuzun baskıladığı ayıp kavramı baskınmış. Yani kocama cilve bile yapamıyordum. Ya da ne bilim onunla ilişki yaşarken ayıp bişi yapıyormuşum gibi ya da çocuğuma ihanet ediyormuşum gibi hissediyordum. Sanki masumiyetimi kaybediyormuşum gibi. Burada diğer istekli kadınları okudum anne olmadan önce bi kadın oldugumu hatırladım. Eşimin ihtiyaçlarını benim gidermem. Beni istemesi. Sonra kendi vücudumla barıştım. Makyaj yaptım seksi bişiler giydim. Kendimi beğendim önce. Özgüvenimi yeniledim ve kendimi o ana verdim tamamen. Çocuk uyancak biri duycak eyvah yine zevk alamicam bu benm görevim olaylarından çıktım. Sonra baktım bende zevk alıyorum istemsiz kendimi kaybettim ve o an yaptığım hareketler eşimi daha çok tahrik etti. Sonra devamı geldi zaten. Şimdi bi şarkı açıp yemek yapıyorum mesela belimi kıvırıyorum kalçamı sallıyorum falan eşim kuduruyor. Böyle beni istemesi daha çok hoşuma gidiyor. Ben aşırı pasiftim şimdi resmen azgın karı diyo eşim 😄 ve inanılmaz iyi aramız seks çok önemli evlilikte . umarım siz de aşarsınız pasiflik durumunu

aydrm Feyk Hesaptan ben yazdim sandim. Qhahgagsgdhhsha Demekki çoğunluk boyleyse bilinenin aksine erkekler libidosuz. En sonunda alicam vibrator adini da hüsnü koyucam. Hahagshhdha Saka bir yana gercekten bu olayin seks ile alakasi yok. Sarilmak öpülmek arzulanmak bazen kocanin ellerinin vucudunda gezmesini istiyor. Anlamamalari çok yazik.

aydrm zaten böyle cimriyse süs çalışmasanız heralde size hiç bişey var

Wiwenss evet cinsellikte önemli ama her şeyde seks değil. İyi süper bir cinsel hayatı olsun ama kocası bu saçma sapan cimriliklerine falan devam etsin. Bence ilk bunu çözsünler para yüzünden kavga ediyorlar. Sonra zaten cinselliği de çözerler

aydrm iki haftadır düşük riskim filan vardı kürtaj filan derken gerçekten çok ayrı kaldık eşimde bir nevi artık yaklaşmak istemiyordu yaşadıklarımız filan baktım iyice sus pus olduk çünkü cinsellik olmayınca bir yerden sonra samimi muhabbet şakalaşma filanda gidiyor. Bu sabah artık 5 gibi o uyurken uyandım hemen elleştim uykulu uykulu hallettik öylece uyuduk. Sende böyle birşey yapabilirsin daha heycanlı ateşli oluyor plansız olunca.

Sucuklu_yumurtaaa bişey dicem tam anlamıyla böyle bi silkelenmeye ihtiyacım var. Valla yazınızı okurken aşırı hak verdim size. Biraz daha örnek verebilir misiniz başka neler yaptınız nasıl motive ettiniz kendinizi

Sucuklu_yumurtaaa esimi kudurtma konusunda bir sorun yokta iliski de sorun var nedense ozel bolgeme dokununca felan kendimi istemsizce cekiyorum bi tuhaf olurum alisamadim mi bilemiyorum kendimle barisigim aslinda begeniyorum ama bilemiyorum asamadigim seyler var sanirsam. Biz bu arada annemlerle yasiyoruz maddi durumlardan dolayi evlendigimizden beri bide ustune cocugumuzda var

Sucuklu_yumurtaaa neler yaptınız acaba bende 5 ay önce doğum yaptim ama esim o gun bu gündür uzak duruyor yaklasmiyor, geçen konustum sen çocuğun annesisin ve cocuk var o yuzden tuhaf hissediyorum anlatamiyorum felan dedi bende ne yapacagimi sasirdim artik bende atilgan degilim hep gurur yapar ondan beklerim

Bu işlerde gurur olmaz canım sende bı dene sen yaklas gırur yapma nıde öyle dene bakalım.

13 gün sonra

aydrm cinsel ilişkiden önce karı koca nasıl olunur evlilik nasıl yürür onu öğrenmeniz lazım. Evlilik seksten ibaret değil, erkeklere iki Güler yüz göster ve kavga çıkaracak şekilde konulara girme sen ne istersen o olsun bu gün erkeğim de hemen bir havalara girer bunu bir kaç gün yap süslen püslen güzel bir elbise giy arada firikik ver yavaş yavaş kıvama gelir zaten. İsteksizliği belki stresten kaynaklanıyor olabilir stresini al adamın sende daha fazla strese sokma ki hem evliliğiniz hemde cinsel hayatınız yoluna girsin. Mesela yap bir kahve oturun birlikte dertleşin sen başla ki konuşmaya oda döksün içini sana 🙃👍🏼