Bizde de tam tersi, eşim yorgun olmasın her gün ister. Ben o istemediği sürece aklıma bile gelmez. Bizde de benim kudurmaya ihtiyacım var. @Sucuklu_yumurtaaa söylediklerini yapabilmek için ben de çok mücadele ettim kendimle. Ben 12 yıllık evliyim. Ama böyle karşısında dans etmekten, hatta şarkı mirildanmaktan bile çekiniyorum. Ben de bunu bı türlü asamiyorum.
Kocası isteksiz olup kudurtanibilen sadece yazsın hanımlar 🥰
Anonimhatun benim kocama tamam senin dediğin olsun hayatımla işe yaramıyor zaten benim kişiliğim çok dikdatör bir tarz değil. Uyumlu ve akışına bırakan biriyim daha doğrusu öyleydim artık öyle değilim de neyse. Öyle olmuyordu işte anlicaan giyinip süslenip yanına gittiğimde daha yeni evliyken hmm güzel olmuşsun deyip oyununa devam ederdi arkadaşlarıyla. Yani adamın kendi libidosu düşük. Annesi ablası abisi bile kızlarla çok işi olmaz o işlere çok düşkün değildir filan der düşün artık. Düşün yani ailesi aslında çapkın değildir manasında demeye çalışıyorlar ama öyle değil yani gerçekten ilgisi alakası kimseye karşı yok doktora git demiştin varikosel çıktı ameliyat oldu hani bir daha da diyemiyorum doktora git vs diye kalbi kırılmasın o yönden diye ama adam umursamıyor bile sıfır istek yani gerçekten o işler olmasa yaşar gider hiç umurunda değil kadınlar filan dikkatini çekmiyor diğer erkekler gibi
aydrm varikoselle alakası yok canım benim eşimdede vardı ama aksine günde iki defa yapmadan yakamdan düşmez . İstek artıcı macunlar filan var onlardan deneyin