Kızlar artık canima tak etti gerçekten dayanamiyorum burda bir kaç defa daha post acimistim herkes konuş dedi ama ben konuşamıyorum yapamıyorum, 5 ay oldu adam dokunmuyor bana bütün cinsellik bitti gitti resmen hayatimizda ne oldu bu adama anlamıyorum dogumdan sonra ne olduysa oldu asla böyle değildi, cinselikgin c si bile geçmiyor aramizda sanki yapmaktan çekiniyor, hergun eve gelip çok yorgunum ölüyorum diyor her akşam yataga gidince yatalim dinlenmem lazim diyip sarilmadan öpmeden dönüp yatıyor, ben şehir dışına ciktim 1.5 ay gitmeden bir gün önce kesin biseyler olur dedim ama içimden de gelmiyor du asla bu kadar uzak kalmasindan dolayı, akşam uykun var mi dedi bende var diyince arkasini döndu uyu dinlen dedi yatti. Evime döndüm yine kesin biseyler olur özlemiştir dedim hatta fark ettim vücut temizligini bile yapmıştı, sanki istiyor da çekiniyor yada benden bir hamle bekliyor gibiydi o yataga benden önce gitti bende gittim uzandim yanina bekledim ister diye ama yine döndü uyudu, çıldırdım ve kaç gündür de hep yorgunum diyip uyuyor yanaşmıyor, konuşamıyorum ve konusmamak beni yiyip bitiriyor, bu zaman kadar asla ben teklif etmedim hep kendi gelirdi simdi ben gidersem sanki gururum kirilirmis gibi hissediyorum konusursam bu konuyu çok meraklisiymis gibi görünurum diye konuşamıyorum çok sacma biliyorum ama inanin elimde değil yapamıyorum olmuyor, çok koptuk, çok uzağız ve bu beni çok mutsuz ozguvensiz bir kadın yapıyor napicagimi bilmiyorum cok sıkıldım cok bunaldim eski hayatimizi ozledim, biz bebeğimiz olsun diye çok cabalamistik ama şimdi resmen evli değilde sadece çocuk için ayni evde yasiyan iki insaniz gibi şuan bunları gözlerim dolarak yazıyorum ben böyle devam etmek istemiyorum Allah askina bir akil verin bana 😭😢😢