Kızlar artık canima tak etti gerçekten dayanamiyorum burda bir kaç defa daha post acimistim herkes konuş dedi ama ben konuşamıyorum yapamıyorum, 5 ay oldu adam dokunmuyor bana bütün cinsellik bitti gitti resmen hayatimizda ne oldu bu adama anlamıyorum dogumdan sonra ne olduysa oldu asla böyle değildi, cinselikgin c si bile geçmiyor aramizda sanki yapmaktan çekiniyor, hergun eve gelip çok yorgunum ölüyorum diyor her akşam yataga gidince yatalim dinlenmem lazim diyip sarilmadan öpmeden dönüp yatıyor, ben şehir dışına ciktim 1.5 ay gitmeden bir gün önce kesin biseyler olur dedim ama içimden de gelmiyor du asla bu kadar uzak kalmasindan dolayı, akşam uykun var mi dedi bende var diyince arkasini döndu uyu dinlen dedi yatti. Evime döndüm yine kesin biseyler olur özlemiştir dedim hatta fark ettim vücut temizligini bile yapmıştı, sanki istiyor da çekiniyor yada benden bir hamle bekliyor gibiydi o yataga benden önce gitti bende gittim uzandim yanina bekledim ister diye ama yine döndü uyudu, çıldırdım ve kaç gündür de hep yorgunum diyip uyuyor yanaşmıyor, konuşamıyorum ve konusmamak beni yiyip bitiriyor, bu zaman kadar asla ben teklif etmedim hep kendi gelirdi simdi ben gidersem sanki gururum kirilirmis gibi hissediyorum konusursam bu konuyu çok meraklisiymis gibi görünurum diye konuşamıyorum çok sacma biliyorum ama inanin elimde değil yapamıyorum olmuyor, çok koptuk, çok uzağız ve bu beni çok mutsuz ozguvensiz bir kadın yapıyor napicagimi bilmiyorum cok sıkıldım cok bunaldim eski hayatimizi ozledim, biz bebeğimiz olsun diye çok cabalamistik ama şimdi resmen evli değilde sadece çocuk için ayni evde yasiyan iki insaniz gibi şuan bunları gözlerim dolarak yazıyorum ben böyle devam etmek istemiyorum Allah askina bir akil verin bana 😭😢😢
Dayanamıyorum artık lütfen yardim edin
Elizabeth_16 ya bence gururu bırak sen yanas evliliğin için değmez mi
Teflontavaa inan çok istiyorum ama olmuyor yapamıyorum, boş veriyorum böyle giderse gitsin diyorum bazen, ama icim icimi yiyor konusursam ne dicem nasil baslicam hiç bilmiyorum
Elizabeth_16 2 ci Doğumdan sonra eşim tam 1 yıl benimle beraber olmadı açıkcası bebeğim büyüyüne kadar Benim aklıma gelmiyordu yorgunluktan ama bir soru işareti de vardı yani aklımda en son sordum güzellikle bir problem mi var neden yaklaşmıyorsun diye bir problem olmadığı kendinin çok yorgun oldu maddi sıkıntı ve Benim çok yoruldumu söyledi bende herseyin yeri farklı aramıza soğukluk girdiğini arzuladığımı söyledim kadınım sonuçta dedim sonra yavaş herşey yoluna girdi şimdi hersey yolunda bence gururluk bir durum yok açık açık konuşun
Elizabeth_16 o senin kocan yol arkadaşın çekinecek bişey yok
Elizabeth_16 bu durum hiç normal değil, 5 aydır hiç mi aklına gelmiyorum yoksa bilmediğim şeyler mi var diyerek başlayabilirsiniz.
Elizabeth_16 aynı postu hapy momda görmüştüm 5 dk önce🙈🙈🙈
Elizabeth_16 belki eşiniz de sizin gibi düşünüyordur. Hiç yanaşmıyor hep ben isteyen taraf oldum ben demeden hiç öpmüyor vs diyordur. Neden sarılmak için bile eşinizden laf bekliyorsunuz aşırı saçma gerçekten.
Elizabeth_16 bir çok kadın dönem dönem bu tür değişik duygulara kapılıyor git duşunu al bı silkelen önce kendini bir güzel hisset sonra git sen yanaş. Eşine yorgun oldugunu, uykunun olduğunu sen söylemişsin belki de bebek yeni doğduğundan senin yorgun olabileceğini düşünüp bencillik yapmak istemiyordur. Git sokul yanına bornozla iki tebessüm iki öpücükle hallolur bence. Utanicak bir şey de yok utanma sakın
Elizabeth_16 bizdedw aynısı yaklaşık 1 buçuk ay oldu bence sen yanaşmalısım
!benxe mesaj at derim konusamiyirsan bile bide sen yaklas ne olacak sanki belki oyle istiyordur artik
- Düzenlendi
Elizabeth_16 O yanaşmıyorsa sen yanaş.Belliki oda senden adım bekliyor.Karı kocasınız siz ayrıca ilk adımı atmak nezamandan beridir gurur kırıcı bu durum olmuş şaşırdım buna gerçekten.Güzel bi duş al sonra dişlerini falan fırçala giyin kuşan aynaya bak kendine iltifat et bi ezik gibi görme kendini.Başını dik tut kendini bozuntuya vermeden gir kocanın koynuna o arkasınımı döndü ozaman sende ona arkadan sarıl bütün bedenini okşa kulaklarinı öp hiçbişey deme o an sadece okşa öp kendine çevir eşini sonra öpmeye başla gerisi gelir zaten😉Tabularımızı yıkalım allah aşkına.Nolcak kocamız bizi ateşli kuduruk istekli hatun olarak görse.Daha iyi değilmi😉Benim eşim bana doyumsuz hatun diyo😂Okdar yiyorsun yiyorsun doymuyorsun diyo😂Bende evet tabki doymayacağım seninde işine gelmiyormu istesiz ezik bi kadınmı olmamı isterdin diyorum yo yo böyle çok iyi benimde işime geliyor diyo🤭Özgüvenli ol kuzum kendini eziklenmiş gibi hissetme tabular oluşturma kendi kafanda.At ilk adimını kurtar evliliğini😉
Elizabeth_16 aynı şeyleri bende yaşadım canım. Bence eşinle konuş bende çok gurur yaptım ama olmadı yani eşimin bir sorunu varmış onu söyledi senle alakalı değil dedi vs. Ben bekledim ne zaman sorcaksin diye dedi. Eşinle konuş yani çözersiniz inşallah
Elizabeth_16 aldattigindan supheleniyor musun peki ?
- Düzenlendi
İllaki eşinden bekleme o hep sana geliyorsa seninde ona gitmen lazım iki tarafında ihtiyacı sonuçta seni beni yok ayrıca senin yaklaşman eşini dahada hoşnut eder sonuçta sen onun karısısın niye onu bekliyorsun anlamıyorum seninde çocuktan dolayı yorgun olduğunu düşünüyordur belki senin ona yaklaşman sokulman ayıp birşey değil o sana sarılmıyorsa sen sarıl oda sevildiğini hissetsin çok ben merkezci olma lütfen senden adım bekliyor bence eşin onu arzuldığını söylemen veya göstermen onu mutlu eder sen nasıl arzulanmak istiyorsan eşin tarafından o da ister
- Düzenlendi
Elizabeth_16 özledim diyip sarılcaksın bu kadar başka kelime söylemene gerek yok topla cesaretini söyle ve bi daha tek kelime söyleme doğumdan sonra senden bekliyor hazır değilmisin diye yanaşamıyor yani mecbursun konuşmaya
Elizabeth_16 benim eşimde cinselliğe uzak bi insanda hani öyle aylarca olmamazlık olmazdı tabi bizde ama insan istiyor arzulandığını bilmek vs kadınız sonuçta baktım adamda iş yok bi gün büyük kavga ettim bana dokunmuyorsan ne halt ediyorsun diye iki gün konuşmadım kesinlikle sonra baktım böyle geciktirici va bişeyler almış o bile hoşuma gitti bi hamle sonuçta neyse işe yaramadı dedim böyle olmaz burdan sağolsun bi arkadaş önerdi dedim ki böyle böyle bi macun varmış sana sipariş verdim güldü bişey olmasın dedi yok dedim araştırdım iyice felan tabi arada meraklıymışım gibi laflar sokuyor yanık karım vs diye ama umrumda değil evliyiz sonuçta bu kadar uzak kalınmaz bide farkettim ki ne kadar ten teması yoksa o kadar uzaklaşıyor insan kavga gürültü oluyor bu aralar düzeldi gibi git macun yede gel aslanım felan diyorum sende gurur yapma bırak yanaş benimkide yorgunum bilmem ne der derim umrumda değil bu seferde benim canım istiyor felan konuş yani uzatma böyle arayı
Yasak_elma peki benim seni rüyamda görmeme ne diyorsun 🤔😅😅
Elizabeth_16 5 ay çokta uzun bir süre değil mi diye sor alaya alarak ya da tatlı tatlı gülümseyerek. Bence olaya duygusal yaklaşma. Espiri yaparak da konuşmayı başlatabilirsin gülerek bize ne oldu yaa falan diye. Hem çok meraklı görünmek istemiyorum diyorsun bu da yardımcı olur sana.