kivi Hikayem olarak paylaşmıştım ben burda. Neyse başlayayım. Küçükken komşumuz tarafından tacize uğrayıp anneme anlattığım da deden yaşında adam sana bakmaz kuyruk sallamasaydin deyip bana sürekli orospu diye seslenir di. 13 yaşındayım bu arada.Ordan taşındık. Ortaokul falan derken lise yi bırakıp ise başladım internetten tanıştık ama zaten vize yakın oturuyordu. Baya sevdik birbirimizi. Bunlar 6 kardeş babası hasta çalışmıyor evleri yok. En büyüğü bu. Annesi tutturdu ailenle konuş tanışalım adını koyalım artık dedi 4 5 sene sürdü çünkü. Anneme anlatınca olmaz doğulu ( Kürt) ' e verecek kız yok bende hem baban vermez işi gücü yok çalışmıyor. Dedi konuyu kapattı üstüne gitmedim. Sonra eşimin annesi yengemle haber yollamış beni görmeye gelecek çok uzaktan akraba sayılırız ama ben hiç görmedim onlari bilmem de. Annem gelsin dedi. Geldi beni beğendi sonra eşimle geldi. Eşimde beğendi. Ben istemedim amcami babamı devreye soktum. Babam diğerini bildiği için zaten olmaz dedi. Başkasını severken başkasıyla evlenme diye konuştu. Ama eşim üniversite mevzunu. Memleketimiz. Isı var. Evleri arabaları var. Annem kaçırır mi yedi bitirdi beni illa bu evlilik olacak diye. Ben de direttim olmayacak diye. Sonra annem sen o oğlanı bırakıp bunla evlenmezsen gider o oğlana anlatırım tacize uğradığını gider adamı öldürür çocuğun hayatını yakarsın seninde adın vikar. Kardeşini de adı çıkar bari onları düşün. Bu arada cidden aşırı sinirli ve sahiplenicigiydi.Arada da sürekli o sana bir şey yaptı ki sen evlenmek istemiyorsun diyordum O yüzden kabul ettim. Onun başını yakmamak için. 8 ay nişanlı kalıp evlendim. Düğünüme geldi uzaktan izledi başını sallayıp gitti. O kadar üzüldüm ki . İletişimi kestik tabi. Çünkü o onu oara için bıraktığımı sanıyordu. Sonra duydum ki hastanede yatmaya badlamis akli dengesi bozukmus sürekli beni görüp konuşuyormuş. Düzelince uyuşturucu ya başlamış. Tedaviyle düzelmiş. Sonra kansere yakalandı. Bunalri duyunca dayanamadım aradım bir kaç kez konuştuk. Aklını kaybedip hastane de yattiginda yanına gitmiştim onu görmeye. Kimse beni linclemesin benim hayatım. Evli atak nasıl eski sevgilini görmeye gidiyorsun diye sitem etmeyin. !!! Sonra zaten taşındı memleketine gitti. Bende dayanamadım başka şehire taşındık. Yani o pislik ve annem yüzünden o çocuk neler yaşadı. Allah ıslah etsin gün yüzü görmesin ikiside
İlk Aşk
kivi ah ahh hiç unutmuyorum lise deyken Orhan diye birine aşık olmuştum resmen ölüyordum ona aşkımdan 😂hala düşününce bir kalbim hızlı çarpar aynı okuldayken o 9 C sınıfındayfı bende 9D uzun boylu beyaz tenli bebek gibiydi onu bir kere bile görsem o gün benim için çok güzel geçerdi ama şansa bak ki okuldaki çoğu kız ona aşıktı oda gidip zeynureye okulunun or..u kızına aşık olmuştu hiç bir zaman ona açılamadım çekindim hep ondan sonra kimseyi sevmedim 😒😣
Ortasekerlikahve çok üzüldüm bu duruma linclenecek bir durum yok belki en basından tacize ugradıgını söyleyeseydin böyle olmazdı ama anlatması ne kadar zor biliyorum belki de dedigin gibi sinirli biri oldugu icin cekinip anlatamadın umarım her sey gönlünce olur😔
kivi kesinlikle sınırlı olduğu için söyleyemedim. Hani mahalle abileri varya serseri tipli öyleydi. Mahallenin abisiydi resmen. O ortamları coktu ama temizdi asla kötü ne huyu vardı ne bir şeyi. Onu yakmak istemeyin derken daha beterin yaptım. Yapacak bir şey yok inşallah mutlu olur. Evlenir çocukları olur. Her gün dua ederim ona. Benim ise vicdanım dışında herşey yolunda çok şükür beni seven eşim var. Çocuklarım var iki tane her şey yolunda.
Lavinia_ heytt be ne yiğitler var kuşum benim 😘
TombulHatun öyle mükemmel bir hikayem olsa anlatmazdım salak gibi platonik takilmişiz 😂😂
Lavinia_ benim kide mükemmel değildi mükemmel olsa onunla evli olurdum heralde 😄😄 tanıdık varsa diye tırsıyorm yoksa anlatırım 😄😄
TombulHatun bana yazarsın merak ettim bak şimdi 😂😂 çoçukluk işte napıcan 😂😂
Ortasekerlikahve umarım oda senin gibi mutlu olabilir bazen cevre cok iyi olabilecek seylere engel olabiliyor üzüldüm senin adına ama mutlu bi hayatın olmasına da cok sevindim
Lavinia_ yazarım 😘
kivi benim ilk aşkım 18 yaşında karşılaştım annesine beni istemesini söylemişti bende tabi duyunca onay vermedim küçüktüm evlilik bana çok uzak geliyordu aradan 3 yıl geçti konusu çok açılıyordu kuzenim le yakın arkadaştı kuzenimin eşi bahsediyordu hani bir şeyi 40 kere söylersin de olurya o misal bir gün karşılaştık geldi yanıma konuştuk falan filan şuan 6’ cı ayıma giricem ilkimle şuan hala konuşuyoruz tabi bir iki haftadır sorun yaşıyoruz hakkımda hayırlısı,
olur yada olmaz diyorum artık
kivi ortaokul 5 den lise yıllarına dayanan bi aşktı valla😂bence sadece benim aşkımdi😂 ilk başta o bana yanaşmiş olsa da ben onu daha çok sevdim tabi. Okulun en yakışıklı çocuğuydu ama bende en güzel kızlarından biriydim diyebilirim 🤭 çoğu erkeğin bana ilgisi vardi benim ona. Güzel anılar yaşadık masumdu çok tatlı şeylerdi ama nedense o benim sevgime güvenerek beni çok üzdü ne zaman isterse geldi ne zaman isterse gitti bende kabul ettim ama lise yıllarında ben bitirdim onu içimde gerçekten de bitti 😂 evlenmeden 2 ay önce arkadaşıma onunla konuşmam lazım saçmalasin demişti salak😂 ben zatem ondan sonra eşimi buldum 6 sene birliktelik sonrası evlendik 😂 gelmiş saçmalasin diyo😂 düğünümden 3 gün önce sürekli evimim yakınlarda görüyodum ama hep yönümü değiştirdim. Çocukluk aşkıydi güzeldi tatlıydı ama iyi ki de onunla değil de eşimle evlenmişim. 2 aya o da evleniyor hatta ama salak geçen ay arkadaşıma bebeğimi sormuş 😂😂😂
Gossipannee uu ne diyoruz at gibi giden it gibi dönüyorr
kivi salak be evlenmişim ne olucak saniyosa 😂 şimdi gülüp geçiyorum evleniceği kıza çok üzülüyorum acaba hala beni sorduğunu duysa ne hisseder yazik pislik adam 🤮
Ahhh ilk aşklar 🤦🏻♀️Bnm ortaokul 2.sınıfta başlamıştı o okumuyordu aşıktık birbirimize çok çekişmeli bir ilişkimiz olmuştu 6 sene sürdü çok ben merkezci bencil kıskancın tekiydi bnde çok özgür ruhluyum anlaşamıyor ama birbirimizdende kopamıyorduk kızlarla gizli gizli çok konuşuyordu gavaaaat ben bitirdim en sonunda aradan biraz zaman geçince eşimle tanıştım . O ilk aşkım olcak gavatında beni başkasına kaptırdığı içine doğduki bana destanlar yazdı yalvardı yakardı ahh ne msjlar attı bnde kedin kararlıydım bir daha hata yapıp ona dönmek istemiyordum ağlaya ağlaya msjlarıbı geri çevirdim reddettim ama çok acı çektim . İyiki eşimi seçmişim çok sevgi dolu bir eş bir baba🥰 kendime yaptığım en büyük iyilik Eşim❤️ Eğer eşim değilde onunla olsaydım hiç mutlu olamicaktım biliyorum şimdi o da evlenmiş ve bnm kızımdan tam 1 yaş küçük bir kızı var inşallah eşine çok değer veriyordu mutlulardır