yine yeni bir konu daha ele alıyoruz bugün herkesten ilk aşkını ya da ilk aşkı sandığı kişiyi anlatmasını istiyorum neler yaşandı neden bitti devam ediyorsa nasıl gerçekten aşık olduğunuzu anladınız hepinizin hikayelerini bekliyorum.
İlk Aşk
kivi Arkadaşlar yazsın biraz bende yazarım sonra.ilham gelsin yoksa utanırım🙈Hem postunda üste kalsın böylelikle🤗
kivi ilk aşk dediğin bizimki kavuşmalı olmadı hep uzaktan uzaktan oldu. Babam çok tutucuydu onun korkusundan hiç yanıma yaklaşamadı bir kere gelmişti ben seni çok seviyorum ama yanına yaklaşırsam baban zarar verir biliyorum demişti 😔 5. Sınıfta sevmeye başladım onu. Hala seviyorum ama oradan taşındık vs vs zorla evlendirildim. Ara sıra profiline bakarım. Ama çok özledim be…
kivi Anlatacak babayiğit var mı 😂 Sanırım ilk aşkı ile evli olanlar anlatır. Şahsen ben anlatmam tanıdık çıkar filan baya bilinen konuşulan olaylı bir ilk aşkım vardı bende kalsın o yüzden 😂 😂
İlk askim yengemin yigeniydi o zamanlar orta okula falan gidiyorum uzaktan uzağa cocukca seviyorum falan :) lise universite geldi hayatima girenler oldu sonra birgun facebooktam bir mesaj naber diye oyle oyle konusmaya basladik ve 6 sene sevgililik ve 2 yillik mutlu bir evliligim var 1 yasindada oğluşum 🥰😁 kocasiyla çocukken sokakta saklanbac oynayan bir benimdir herhalde 😁😁
kivi 3 .sınıfta falandim ilk aşkım sıra arkadaşımdı öğretmen hep bizi beraber oturturdu boylarimiz kısa olduğu için,çocuk ailesine beni sevdiğini söylemiş babası falan arada halimi hatrimi soruyordu😂 sanırım sevdiğimi saniyordum sadece çocukluk işte her sene çıkma teklifi edilicek sanıyordum hep bekliyordum 😂sonra sevmediğimi anladım o zaten başka şehire gidicekti bende ayrı olmaz dedim bıraktım
kivi İlk aşkım lisedeydi. Sevgiliydik tüm okulun öğretmenlerin dilindeydik. Sonra benden önce mezun oldu başka şehire gitti. Benden uzaklaştı baya üzülmüştüm. Ayrı dünyaların insanlarıyız,babam seni istemiyor gibi şeyler söyledi sanki o gün evlenecekmişiz gibi. Bitti böyle vazgeçtim. Sonra ben evlendim çocuğum oldu. Bana yazmaya başladı her şeyi bırakıp gidelim diye. Ben ters yapınca 1 seneye kalmadan okulda en sevmediğimiz adı çıkmış bi kızla evlendi. Sosyal medyada gördüm onun da 1 kızı olmuş. Allah bağışlasın
Selenay59 kocasıyla sokakta bilye oynayan da var 🙋🏻♀️😃😃😃
Lisedeyken sevgiliydik ilk askimla. askere gitmeden once ayrildi benden. Aradan bi kac yil geçti ben baskasiyla nişanlandım. Yazmaya basladi konusmadik. Ben nisanlimla evlendim bir kizim var♥️
TombulHatun ben çıktım ama pek ahım vahim bir hikaye değil 😂😂
TombulHatun ben ilk aşkımı anlatırım ama ilk aşkımla neler yaptığımı anlatamam 🤪🤪🤪🤪
Olivetti olmaz o zaman anlatmış sayılmazsın ben anlatılınca detay isterim 😂😂😂
TombulHatun kız ben anlatırım, çünkü ilk aşkım olmadı 😂😂
Deleted21 ee ama oda sayılmaz o zamn neyi anlatıcan 😂
kivi esim ilk askımda inşallah sonda olur 🥰
Zaten okul sonra iş hayatı derken kimseyle tanısmadım birde sert yapım vardı 20 yasında Esimle tanıstık 1 yıl içinde evlendik zaten suan 2 tane oglumuz var 🥰
TombulHatun ne biliyim olmayan şeyi nasıl anlatacaksam , haklısın😂😂
kivi İlk aşk.. Çocuktum ilk okulda sonıf arkadaşımdı yakalamaca oynardık onun için okula hemen gitmek isterdim defterime kalpler çizerdim klasik bi şekilde kalbin ortasından ok baş harfler bana gülümsemesi oynadığımız oyunlar silgimi istedi diye tek tek tuttuğum günlüğe yazmıştırm bir de şey
X: seni seviyorum G….
X: Bende seni seviyorum E…
Sana aşığım diye devam ediyor
Kendi kendime bunu yazmam abim yakalamış çok dalga geçmişti yaşım (26) hala söyleyip dalga geçer😅
O yaşta aşk bilmez derler ama farklıydı ellerimin içi terliyordu heycandan
Bir kız daha ona aşıktı ona sürekli kötü davranıyordum kıskandığım için ama o başka bi kıza aşıktı birgün o kıza gül ve kalp çizip baş harfinşn yazılı olduğu mavi ödev defterini verince bitti bende ki aşk hoş kız kabul etmedi onu daha sonra lise zamanı yine denk geldiko bana aşık oldu itiraf etti bende küçüklüğümüzü itiraf ettim denedik olmadı. İyikide olmadı eşimle tanışıp evlendim 😂🥰🥰🥰😍