Üniversite üçüncü sınıftaydım. Arkadaşımla buluşmuş geziyorduk. O arkadaşımı aradı ben şu kafedeyim işin yoksa gel dedi. Biz de birlikte gittik . Onu ilk görünce oturdum kaldım öyle. Hiç de böyle olmazdım. Ukalalık olarak algılanmasın ama arkadaşım bile beni ona layık görmedi. Ama ben çok etkilendim. Kafeden arkadaşımla kalktık durağa doğru yürürken dedim ki ben bunla evlenirim. Kahkaha attı ne alaka diye. Çünkü böyle şeyler duymamıştı benden. Ben evlenirim bunla dedim. Ama o olay orada kaldı. Tekrar okula döndük sürekli onu görmek için arkadaşımın olduğu fakülteye gittim. Selamlaşıyoruz sadece. Ama ben platonik olarak aşık oldum. Öyle kendi kendime hayaller falan kuruyorum. Arkadaşım alay ediyor 😂
Bir gün kampüste yürüyoruz karşımda onu gördüm bir kızla . Kızın omzuna elini atmış. Aaa bak kardeşi heralde dedim. Arkadaşım salak mısın sevgilisi dedi. Üzülürüm diye söylememişler 😢 ben de merhaba A…. Dedim beni sevgilisiyle tanıştırdı. Yıkıldım. Sonra unutmaya karar verdim. Okul bitti memlekete döndük. Hayat bu ya bizi tekrar karşılaştırdı. Bir kere doğum gününü kutladım faceden sonra kpss konusu açıldı. Not falan verdim derken biz aşık olduk. Onun da ilk aşkı bendim. Kendim ders çalıştım sonra gittim ona anlattım. İkimizin de kazanması lazımdı. İlk senemizde olmadı. Sonra tekrar . Ders çalışıyoruz sürekli . Ama durduk yere benden ayrıldı. Tekrar barıştık sonra tekrar ayrıldı. Sayemde atandı. (Hep derdim ki senin cefanı ben çektim sefanı da ben süreceğim) çok ağladım ayrılınca. Buluşalım dedim buluştuk yine el eleyiz çok özlemişiz. Ama barışmadık bizden olmaz dedi. Şok oldum. Tamam dedim. Benim de atama yerim açıklandı. Urfa’ya geldim. Geldikten sonra okulda biriyle tanıştık. Yani o biraz benim peşimden koştu. Peşinden koşan kişiyle nişanlandık. Nişan olduktan sonra beni aradı. Bana dön bırak diye yalvardı. (Hayatımda böyle saçmalık görmedim. ) bir daha beni arama dedim. Karşındakine bu haksızlığı yapamam dedim ki yapmadım da konuşmadım bile kendisiyle. Engelledim. Birkaç arkadaş bizi görüştürmeye çalıştı onları da engelledim. Hala bazen aklıma gelir onunla olsa nasıl olurdu diye. Çünkü ikimiz saçma sapan konuşup çok eğlenir çok gülerdik . Ama eşimi seviyorum böyle düşündüğümde bile kendime çok kızıyorum. Bana çok haksızlık etti ama mutlu olmasını isterim.
Biraz karışık oldu. Çok şey vardı da toparlayamadım. Yıllar sonra anlatıyorum . Kimse bilmiyordu 😂