İftarda ne var ben daha bişi düşünmedim bana da fikir olur 🤗
İftar menüleri 😋
Ruzgarinannesi içli küfteeee 😂 yanına çorba, salata. Biz izli köfteyi ara sıcak degil ana yemek olarak yeriz. Bizim oralarda öyledir ☺️
Kuzulkurt içli köfte bsnim içinde ana yemektir yanına çorba salata mis 😂
Ruzgarinannesi ben temizlik yapıyorm ilk gün pratiğe kaçacağım buzlukta köfte var yanına fırında patates çorba salata 😊
TombulHatun içli köfteyi ara öğün olarak görenler utansın be. İçli köfteye yapılmaz bu 😂🤭
Ev halkının isteği üzere ev yapımı pizza patates kızartması
Kuzulkurt içli köfte arasıcak değil ANA YEMEK tir 😂😂 oruç oruç canm çekti bugün temizliği bitireyim yarına yaparım belki 😂
TombulHatun bu açıklamaya ihtiyacımız vardı teşekkürler 😂 bende ilk defa denedim 🤭 dün yapayım dedim bu güne yemeğim hazır olsun ilk gün biraz zorluyor beni tansiyonum düşüyor hep, bütün işimi dünden hallettim şükür 🥲
Ufo bu ilk yapısım 2. De yollarım 😂
Ruzgarinannesi şuan sadece yayla çorbası yemek ne yapacağıma karar vermedim şuracıkta bekliym bende 😂
Ruzgarinannesi Mantar çorbası , pirinç pilavı , fırında patates tavuk, salata 🥳
Kuzulkurt eline sağlık 😘 ben bu ramazan bitmişim be 😂 bende yarın yapıp buzluğa atayım
Kuzulkurt bizim orda da öyle😀👌 haşlaması ama . Bir oturuşta 9 tane yediğim olmuştu 😀😀😍😍
TombulHatun bende atcam buzluga bu ilk olduğu şey etmedim 🙊😂
Deleted16 bende en son kayınvalidem yaptığında 8-10 yemiştim 🤭 oh be içli köftenin ana yemek olduğuna hemfikiriz buna sevindim 😂