İftar menüleri 😋
Ariel annemlerde o şekilde yapıp ana yemek olarak sunuyorlardı. Kültür farklı olunca ana ve ara yemekler farklı oluyor 🥲
Ariel tatile mi gideceksiniz? Çok güzel bir yer, sokakları bile huzur veriyor insana 🥲
Ariel merkeze gidin kesinlikle 😂
Marbled merkez (Yenişehir) daha elit. Ben kızıltepede yaşadım survivor hayatı yaşıyorduk resmen çarşının ortasında bitmek bilmeyen yol çalışması, kışın işe/okula gidene kadar canımız çıkardı. Geçen arabalardan üstümüze gelen çamur cabası. Arka sokaklar ilk başladığında bir sahnesi vardı kadının yüzüne kovayla çamur attılar aynen öyle oluyorduk 😂😂
Marbled rica ederim ne demek 🌸
Ariel hayırlısı olsun canım 🙏 inşallah doğru yeri bulursunuz ☺️
Bugün bütün tavuk+pilav+salata+kola
Kuru fasulye. Cacık. Pirinç pilavı. Tavuk sote. Mevsim salata. Magnolia. Allah olmayanlara versin inşallah. Sofralarimiza rabbim Halil İbrahim bereketi versin
Rouge ay evet gel sarılalım et yiyemeyenler olarak 🤭 öyle belki de ya doyuyor insan gerçekten 😁 ya pek girmiyorum kusura bakma canım eskisi kadar aktif değilim geç cevap veriyorum 🤦
Adsizbayan 🫂🥰onemli degil canım hersey yolundadır insallah
Kuzulkurt Vah vah vah ben de senelerce kızıltepe de yaşadım 4 aydır tokiye geldim. Kızıltepe öyle anlattığınız gibi değil biraz değil fazlasıyla abartmışssınız.
Miranidilmom yoo tamda anlattığım gibi hatta fazlası. Şu an nasıldır bilmem tabi. Elektriğinin, suyun kesilmesi, tozu, toprağı, bitmeyen yol çalışması.. ha bu arada TOKİ de çok güzel değil ki oraya da pek bakım yapılmıyor bazı yerlerde yol bile yok. Tamam memleketi sevebilirsiniz (bende severim) ama olmayana da oldu diyemeyiz 🤷♀️
Kuzulkurt Siz sanırım milattan önce Mardinde yaşadınız söylediklerinizden anlaşılan o tokiye bakım yapılmıyor mu :)) Buna sadece gülünür şuan mardinde en fazla konut yapılan ve akıllı evleriyle gözde olan yer toki (Yenikent) olarak geçiyor artık. Kızıltepede elektrik gitmiyor ve sularda kesilmiyor toz dediğin şey de doğanın bi gereği Amerikada da toz vardır illa ki. İyi günler:)