TombulHatun bizimkiler etli, tavuklu yapardı yanına da çorba, cacık tarzı bir şey o şekilde yerdik 😂
Şimdi sarma yaptığımda yanında dolma da yapıyorum ki ana yemek kıvamına gelsin 😂🙈

Kuzulkurt ben kendimize ana yemek olarak yaparım yanına çorbayla ama üzülüyorm saatlerce uğraş 15 dk bitti 😂

TombulHatun evet bende birde eşim sevmiyor ben çok seviyorum o yüzden yanına birde dolma yaparım tamamdır 😂

Kuzulkurt Eşime yediremediğim sebzelere uyguladığım taktik 😂 Herkes yapıyordur eminim. Ne olay olmuş 🤭

Kuzulkurt sarmayı her zaman çerezlik gibi görmüşümdür çok çok severim 😋 Bazen altına et döşüyorum üstüne sarma dolma birde sos ana yemek olarak yediğimizde oluyor böyle☺️

Ariel annemlerde o şekilde yapıp ana yemek olarak sunuyorlardı. Kültür farklı olunca ana ve ara yemekler farklı oluyor 🥲

Kuzulkurt etli olarak eşim çok seviyor sırf onun için öyle yapıyorum yoksa bol zeytinyağlı severim ben😍 mardinlisiniz değil mi daha önce konuşmuştuk. Belki Mardin’e geliriz bizde😄

Ariel tatile mi gideceksiniz? Çok güzel bir yer, sokakları bile huzur veriyor insana 🥲

Kuzulkurt Ay ben de tercihlerimden birini düşünüyorum. En az 3 sene kalacağız. Yazayım mı sence? 😄

Marbled merkez (Yenişehir) daha elit. Ben kızıltepede yaşadım survivor hayatı yaşıyorduk resmen çarşının ortasında bitmek bilmeyen yol çalışması, kışın işe/okula gidene kadar canımız çıkardı. Geçen arabalardan üstümüze gelen çamur cabası. Arka sokaklar ilk başladığında bir sahnesi vardı kadının yüzüne kovayla çamur attılar aynen öyle oluyorduk 😂😂

Kuzulkurt merkezi düşünüyoruz bizde😊Daha önce Doğuya hiç gitmedim nereye gidersek gidelim yıllık izinde bir Doğu turu yapma planımız var şehirleri gezeceğiz sırayla kısmetse inşallah😍

Ariel hayırlısı olsun canım 🙏 inşallah doğru yeri bulursunuz ☺️