Allahtan eşim bakmaz hiç hoslanmaz tam tersi bizdede ben kullanırım o kzar silerim tekrar yuklerim benm ki can skıntısı ben bayanım hadi bana niye kızarkü 🤣 ozaman bende ındırem diyo bende orda kadınlar var acık sacık dıyom ee erkekte var diyo bende erkekler cıplakmı diyom 🤣🤭

taricat ama bitane düzgün insan yok ya bak ben hep bebek videolarına bakarım sözlere bakarım bak onlara baktığım halde keşfetime bildiğin sütyenle oturmuş altı bakstır gibi bişe kadının afedersin ama memelerini salıyor zaten esra erolu izliyorsan adam tiktoktan karı bulmuş kaçmış ben eşimden korkum yok sadece izlemesini görmesini kendime yediremiyorum 🥺

jsjejej evet evet tiktoktan karı koca bulup kaçan çok maalesef … Bende sadece yemek videolarına falan bakiyorum ama dediğin gibi karşıma saçma sapan şeyler çıkıyor içimden diyorum insAllah eşim izlemiyordur gormuyordur . Hiç o taraklarda bezi olmayan adam bile o koca memelerini açıp sallayan kadınları görünce tahrik olur yani biz kadinken bile şaşıp kalıyoruz adamları düşünemiyorum ben . Allah ıslah etsin böyle kadınları gerçekten böyle hem cinslerimden tiksiniyorum çivisi çıktı ortalığın

taricat aynen öyle ve çogu insanlar çocuklar bu uygulama yüzünden intahar ediyor komşumun oğlu orda bir akım yüzünden canından oldu daha 17 yaşındaydı bunları gören devlet acaba bu uygulamayı neden kapatmıyor artık bazı ülkelerde bu intahar dan dolayı kapatılmış burda da bekliyorlar daha kaç can yanacak acaba biz eşimle yüklemiştik yüklediğimiz gün silme kararı aldık hem çocuklarımız için hem kendimiz için ben 10 yaşındaki yiyenimi 30 yaşlarında erkeklerle mesajlaşırken yakaladım o oldu abimler telefonu elinden aldı gelecek nesile örnek bir uygulama daha başımıza neler gelecek bilmiyorum

Angellove2010 ay inanmıyorum 😳😳😳 acilen kapatılması gereken bir uygulama cidden ya daha neyi bekliyorlar acaba her türlü ahlaksizlik kol geziyor bir de intihar diyorsunuz aman ya Rabbi 🤦🏻‍♀️ Allah’ım evlatlarımızı korusun çok dikkat etmemiz lazım gelecek nesil çok çok fena olacak…