DramaQueen Ay kız nasıl atasin söndü senin ben hamileyken yanar dağ gibiydim 🤣🤣 neden böyle oldu acaba hamilelik oncesi nasıldı
Ver coşkuyu 🥳
Queen_Mommm Vallahi eşim de öyle diyor anlıyor buu diyor 😂😂😂 hayır ama noluyo sanki niye bu müsade etmezlik 😂😂
taricat bı bilsem kelin ilacı olsa saçına sürer 😂
Queen_Mommm hahahaha hem acınacak hem gülünecek haldeyiz pes 😂😂😂
taricat biz bu bebelerle başa çıkmayız anam valla ya uyutamadim bı türlü 😩 sallıyorum kıvranıyor bu sefer solucan gibi 🤣
taricat Hamilelik öncesi çok iyiydi şimdi özgüven sorunum oluştu kendimi beğenmeyince bişey de yapasım gelmiyor çekimser kalıyorum 😃
Queen_Mommm sesli güldüm ahahhahaha 🤣🤣 benimki şuan uyudu şoklar içerisindeyim 😂🤣 ben deri harnesi giyip kedi maskesini takıp elime kelepceyi alıp herifin yanına gidiyorum 🤣 gazamiz mübarek ola dua edin utançtan baygınlık geçirmiyim ya da gülme krizi mamamwmakkqjdjw🤣🤣🤣🤣🤣
DramaQueen kız sal gitsin öyle düşünme hiç kadın vücudunun her zaman albenisi vardır her haliyle 👌🏻😂 pompalasyona devaaam gönder gelsin 😂😂
taricat 🤣🤣🤣🤣🤣 çok güldüm
https://imgyukle.com/i/E0usnA bizde durumlar böyle
taricat yarın anlat ayrıntıları 😂
taricat Ahahah haklısın ama yapabildiğim pozisyon sayısı 1 falan😂😂
taricat Hadi bakalım şu harnese bende çok hevesliydim doğumdan sonraya kaldı artık 😂
Queen_Mommm Anam ben bunu yeriiiim masaAllah yaaaaa 😍 hiç uyumaya niyet yok zeytin gözlerini açmış sonuna kadar araba farı gibi 🤣🤣🤣
- Düzenlendi
Queen_Mommm @DramaQueen @Eskobar Kızlar adam beni bir gördü aboooooo bizimki sapitmis dedi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 sonrası çok atesliydi ama adam tutamadı kendini 🤣 tek sıkıntı harnes benim şeyimi yirtiyordu adamın da şeyini kopariyordu hahahahahahahah vajinanın kenarından geçtiği için her iki ucu 🤣🤣🤣🤣 ayyyyy iş bittikten sonra gülmekten yarildik adam diyor bir daha giyme bunu koparıp atcak diyor 🤣🤣🤣🤣🤣
taricat gece 2,5 da uyudu😂
taricat 😂😂 bende almayı düşünüyordum vazgeçtim utandınmı gene 😂
Queen_Mommm evet utandım ama korkunun ecele faydası yok misali giydim girdim 😂😂 ama bence gecelik , vücut çorabı çok çok daha iyi . Şimdi de vücut çorabı sipariş edicem bı de öyle denicem kılıktan kiliga giriyoruz bakalım hayırlısı 😂😂😂