• Muhabbet
  • Bir erkeğin aldattığını nasıl anlarız 😏

Kızlar eşim arama kaydını siliyor sorduğumda da silmiyorum diyor. Letgodan alım satım yapıyor ve sürekli bayanlara yazıyor açık saçık numaralasiyor. Neyse normalde telefonu hep ortada olurdu ama sürekli elinde yanından ayirmiyor artik bana karşıda uzak gibi. Dün is var dedi aksam gitti öğrenci yurdu dedi. Neyse geldiginde anlatiyor 3 4 tane erkek vardı iste onlar satıyormuş eşyalarını onlari aldim dedi. Bende kız yurdu olmasin dedim şakayla gülerek. Oda hayir erkek yurdu yemin ederim dedi. Tamam dedim. Sonra o tuvalete girdiginde baktim telefonunu unutmus odada hemen baktim kurcaladim ki kız yurduymus hayir bana neden yalan söyleme gereği duyar yemin ederki anlam veremiyorum artık bana karşı huyları değişti gibi sanki beni aldatıyor gibi hissediyorum😏

Blondie Seni üzmek istemem ama yapmadığı zaten bir aldatmak kaldı bu herifin.. Yalan söylediğini gore bir haltlar karıştırıyor belli ki .. Ama aldatsa bile ayrılmayacaksin o yüzden düşme peşine. Kendine yazık ediyorsun ve edersin

Miskin2 Bunun icin kendime yemin ettim. Onada söyledim yemin ettim eğer yakalarsam hic dusunmeden ayrılırım diye. Çünkü defalarca affettim bidaha asla affetmem. Sadece yakalamam lazım 😏

Miskin2 whatsap webi iphone kullanırken yapıyordum bildirim olmuyordu şimdi telefonunu degistirdi yeni aldı ondada yukarda bildirim gözüküyor anlar diye yapamıyorum gecmislerine falan bakıyorum ama bişey bulamıyorum 😏

Blondie aynı google hesaplarını kullanabilirsiniz YouTube yide aynı şekilde insta falan kısa bir işlemine bakar wp de oluyodu galiba ama ben bilmiyorum eşinin haberi olmadan tele aramaları dinleme programı indirebilirsin karşı tarafın sesi gelmiyor ama kocanın ne söylediğini duyarsın

Blondie Hiç peşine düşme ne hali varsa görsün uzak dur umursama yaklaşma sıcaklık gösterme. Sen rahatsizsin bildiğim kadarıyla stresten de durmaz kanaman bilgin olsun kendini düşün

Blondie yakaladığında ayrılmayacaksan hiç kurcalama ..çünkü büyük ihtimalle aldatıyor , henüz aldatmadıysa bile fırsatını bulduğu ilk anda yapıştıracak

Blondie Kendinden emin biri doğruyu bilen biri yemin etme gereği duymaz ki ben söylerim inanıp inanmamak sana kalmis der yemine bulaşmaz he ediyosada karşısındakini inandırmak içindir.her şeyede yemin eder olduk bu büyük bir sey ya.zaten başlı başına sana yalan söylemeside bir aldatmadır kandırma şekli.sen zaten halinden tavrından davranis degisikliginden anlamışsın biraz arastır didik didik et çikar kokusu he tabi ayrilacaksan

Anilla korkuyorum ya aldatiliyorsam salak yerine koyuluyorsam diye 😏

Olivetti eğer yakalarsam busefer ciddiyim ayrılmayı düşünüyorum affedersem kendimi degersiz gösteririm ve zaten bu acıyla da onunla bir ömür geciremem😏

Goat bakıyorum birsey bulamadim evet sordugumdada kız yurdu desem kizicaktin ondan soyleyemedim diyor

• Goat bunu yanıtladı.
                    • Goat bunu beğendi.

Eskobar demek bile istemiyorum artik istee yapiyorsa yakalamak istiyorum ona kalsa cok takintiliymisim ben geçim düşünüyorum sen çocuk gibi neler dusunuyorsun diyor

Blondie klasik yalandan sıyrılma hamlesi dogruyu soylesem kızıcaktın. bi dogruyu soylesinde kizip kizmamak sana kalsın boylesi dahami iyi olmus🤐