Kızlar eşim arama kaydını siliyor sorduğumda da silmiyorum diyor. Letgodan alım satım yapıyor ve sürekli bayanlara yazıyor açık saçık numaralasiyor. Neyse normalde telefonu hep ortada olurdu ama sürekli elinde yanından ayirmiyor artik bana karşıda uzak gibi. Dün is var dedi aksam gitti öğrenci yurdu dedi. Neyse geldiginde anlatiyor 3 4 tane erkek vardı iste onlar satıyormuş eşyalarını onlari aldim dedi. Bende kız yurdu olmasin dedim şakayla gülerek. Oda hayir erkek yurdu yemin ederim dedi. Tamam dedim. Sonra o tuvalete girdiginde baktim telefonunu unutmus odada hemen baktim kurcaladim ki kız yurduymus hayir bana neden yalan söyleme gereği duyar yemin ederki anlam veremiyorum artık bana karşı huyları değişti gibi sanki beni aldatıyor gibi hissediyorum😏
Bir erkeğin aldattığını nasıl anlarız 😏
Blondie Kendinden emin biri doğruyu bilen biri yemin etme gereği duymaz ki ben söylerim inanıp inanmamak sana kalmis der yemine bulaşmaz he ediyosada karşısındakini inandırmak içindir.her şeyede yemin eder olduk bu büyük bir sey ya.zaten başlı başına sana yalan söylemeside bir aldatmadır kandırma şekli.sen zaten halinden tavrından davranis degisikliginden anlamışsın biraz arastır didik didik et çikar kokusu he tabi ayrilacaksan
Blondie konum takibi yap ondan kendine konum gönder oradan bak
Pink-pink2 ama kendine attığın konumu onun sohbetten geri sil
Pink-pink2 onu nasıl yapicam
Blondie ne farkeder kız yurdu erkek yurdu .. bunun için yalan söylenır mi pes