bitterdelisi24 aynen öyle belkide kızcağım varsada doğruyu soylediginde kizmicaktim. Mesela letgodan bisey alıyor ya anlatıyor adamdan aldım diyor sonra ben ogreniyorumki bayandan almış
Bir erkeğin aldattığını nasıl anlarız 😏
Blondie Allah Allah cok ilginç ya.. acaba sen mi cok sıkıyırsun ondan mı yalan söylüyor
bitterdelisi24 şöyle kızıyorum bayanlara yazmasına ama uzatmiyorum kavga etmiyorum yani bidr bu son yaptığından sonra guvenim gitti ona karşı
Blondie işte o sureklı böyle yalan soyledıgı ıcın güvenin kalmamış.. sonra da derler sen sıkıyırsun sen boguyorsun.. halbukı dogru neyse söylese sorun kalmıcak .. bende mama sandalyesi koydum letgoya erkekde yazabilir yani hani kimse karışamaz ki buna
bitterdelisi24 tabiki orasi oyle bende atıyorum erkekte yazıyor sadece numara isterleerse eşimin numarasını veriyorum. Benim kızdığım nokta esim yaziyor ve sureklide bayana yazıyor mesela dun telefonuna baktim okadar erkek yazdi ona bayan olana cevap ver diyor bana. Ne alaka dedim o alır diyo ee erkek almiyormu surekli bayanlara yaziyor açık saçık kızlar evlerine gidiyor yads benim ona güvenim yok ondan sorun yapiyorum😏
- Düzenlendi
Blondie güveniyormus gibi yap telefonunu kurcakadigini belli etme ona guvendigini hissettir rahatlar delilleri yok etmez belki sende yakalarsın
Eskobar hangi program bende yapmak istiyorum iyi olur du
Sencerinannesi dinlememi
dolapfaresi oyle yapmaya calisicam insallah varsa eger yakalarim
Pikoo belki simdi sende salaksin dersiniz inanki haklisiniz okadar cok haklisinizki zamninda cok yapti nelerini yakalamadim kızla videosunu yakaladim mekanda ilk cocuguma hamileydim hic hamileligimde yanjmda olmadi hep kari kizlarlaydi sevgililer yaptı köylerinden bi kız eski sevgilisiyle mekanda sarmas dolaş evet belki neler saydirirsiniz bana haklısınız asla neden boyle dediniz demem yani bu yuzdende kendime cocuklarima yemin ettim birdaha yakalarsam gidicem hemen bosucam asla affetmicem ozaman kızım babasız kalmasin ben nasıl buyutucem tek basima diye düşündüm keske affetmeseydim diyorum ama bu yuzden birseyini yakalamaya çalışıyorum gördüğüm an ayrilicam kendim icin çocuklarım icin yemin etmisim o yeminimden dönmem
Blondie çok iyi sabretmişsin 😢😢
Blondie kız boşa şu adamı. En çok benim skm var havasından bı vazgeçsin. Çok yıprandın yazık ya.