Yokdahanelerrr işte bir sebeble bosamam lazım. Şimdi bosasam ailem ozaman neden affettin diye bana yüklencekler boş sebeblerden ayriliyosun dicekler bahane ariyorum sancaklar kendini hakli cikarcak😏 2 cocugum var
Bir erkeğin aldattığını nasıl anlarız 😏
Eskobar aynen nasil dinleniyor ki ben hic oyle bir program duymadim
Blondie zibilyon sebep var daha ne olsun. sindiremiyorum, güvenemiyorum dersin. Psikolojim bozuldu sürekli bunları düşünmekten dersin. Benim kocam pisliğin teki hep aldattı dersin. artık katlanamiyorum mutsuzum dersin. Yani eğer istersen bir sürü şey dersin.ama önemli olan kime neyi anlattığın dediğin değil. Senin ne yaşadığın. Kendine bunları yaşatma. Kimseye birşey ispatlamak zorunda değilsin. Kendin için yaşa.
Blondie ah canım benim senin adına çok çok üzüldüm ama acı bir gerçek var ortada senin kocan adam olmaz yanlış hatırlamıyorsam minubüste açık kıza bakan adam vardı o senin eşindi yanılmıyorsam bunun dışında tüm bu anlattıkların çok büyük bir şüphe bu şüpheyle nereye kadar devam ettirecek sin bu evliliği. nolur kendine saygın olsun adamın karakteri bu bidaha yapan birdaha kesinlikle yapar ki yapmışta senden ayrılıp o kadınlarla evlense yine onlarıda aldatacak adamın huyu böyle ya böyle bir saygısızlığı kabul edeceksin yada yol vereceksin. Kimse ben yapamam demesin öz ablam aldatıldığı için ayrıldı ilk başta affetti ama baktıki adam olmuyor bırkamak zorunda kaldı 25 yaşında bir tanede bebişi vardı ilk zamanlar çok zorluk yaşadı ama şuan o kadar güzel bir hayatı varki. Çalışıyor istediği gibi harcıyor kızına annem bakıyor babam annem ablam ve kızı beraber yaşıyorlar. izin günlerinde kızıyla geziyor hayatını yaşıyor resmen kadının gözlerinin içi gülüyor kendine bakmaya başladı resmen o ruhsuz kadın gitti yerine gencecik bir kız geldi kendiylede dalga geçer “ben aslında çirkin değilmişim mutsuzmuşum” diye. Ben eşime çok bağlı bir insanım ablama abla nasıl severken bıraktın çok zor olmadımı dediğimde. Başkasının koynuma girmiş bir adamla ağlaya ağlaya gram sevgi görmeyerek gururum paramparça olmuş bir şekilde yatağında uyumaktansa tek başıma uyumak daha huzurlu demişti. O yüzden diyeceğim şu kocam düzelir diye kesinlikle ama kesinlikle bekleme vallahi düzelmicek bak inan bana çünkü adamın gözü dışarda bedenen aldatmasa bile (ki aldatmış) düşünsene başka kadını düşünüp hayal ediyor bence bu bile bir boşanma sebebidir ki senin kocan bunları çok çok aşmış. Ama eninde ama sonunda o adamla yollarını ayırmak zorunda kalacaksın ne kadar erken davranırsan hayatını o kadar güzel düzene koyarsın. Mesleğin ne bilmiyorum ama ama artık üniversitesi mezunu olmaktan ziyade meslek edinme kursları günlük yaşantıda iş bulmak için çok daha verimli. Mesela emzirme danışmanlığı oyun terapisti vs vs artık günümüzde bunların eğitimi çok kolay kursları var. Şu saatten sonra kendine yapacağın en büyük iyilik o adamk hayatından çıkarmaktır. Şuan o senin onu bırakmayacağını düşünüyor o yüzden bu kadar rahat seni kaybetmekten korksa o gün bile o kadına öyle bakıp muhattap olabilirmiydi. Allah yardımcın olsun 🌸
Blondie erkeklerin %90 bir suç işlediklerinde yalan yere yemin eder ortalık karışmasın diye inanmayın hattı türkcell ise geçmiş aramalarına bakın dijital operatörden veya whatsapp wep kullanın üzerine düşün kesin birşey vardır
Angellove2010 whatsapp webi yapicam kesinlikle
Blondie canım bana düşmez ama seni kızına hamileyken yanlız bırakan, aldatan bir heriften neden 2. Çocuğu yaptın ki?
Miskin2 whatsapp web belli oluyormu acaba bende eşime kurmak istiyorum