Merhaba Kızlar MoraLım cok duşuk 20 gun önce dogum Yaptım Hamılelikte ve oncesınde Cınsel Hayatımız Cok aktifti Ve Bana çok Duşkundu Eşim Sureklı Benimle İlgilenir Ne KadarDa Yorgun İşten Gelse Hep Sarılıp Öperdi Gunumuzun Nasıl Gectiğini sorardı Bu İkinci cocugum 22 Yaşındayım eşim de 24 .Ama Malesef Dogumdan Sonra Eşim Cok Değişti Sadece Benımle Cocuklar Yuzunden Evliymiş Gibi Me Geliyor Hafta İçi Zatten İşte Sabah 4 te Gidip Oğlen saat 3 gibi Geliyor Ve Tık Yok Kapıda Karşılarım Gununun Nasıl Gecitğini sorarım O Gelene kadar Yemek Bile Yemem İkimiz Yeriz Diye Ama Adam Hiç Oralı Değil Gelip Yemeğini Yiyor Uzanıp Telefonla 1 2 saat Oynuyor Afedersiniz Tovalete giriyor yaklaşık 1 saat cıkmıyor Cıktıgında da Uzerini Değisyirip Cıkıyor Oysakı Ben Evde Yalnız Kalıyorum İki Cocukla Kayın valıdem Gelmişti Yardıma Ben Almanyada yım ama Donmek zorunda kaldı 2 hafta anca durabıldı ..eşim alip başını gidiyor 5 6 saat eve donmuyor Geldiğinde ise Hemen yatıp I
Uyuyor Cok Sıkıldım Artık .. Dun Hungur Hungur Agladım Ne Yazık kı Yuzune Soyleyemıyorum Cunku Oyle bir yapım var kı Sinirlenince ve ofkelenınce gozyaşlarıma Hakım Olamıyorum ve konuşamıyorum Kendımı Suclu Duruma Sokuyorum Duzeltmek İçin Akşam dedim Ki Git.Markete Birşeyler Al Evde Cocukları Uyuttum EnAzından Film İzliyelim Zatten İlişkiye giremiyoruz Afedersınız dogum sırasında Yırtılma oldu DıkışlerimVar Halla Geçmedi tamam Deyip Cıktı Saat 12 de gece eve geldi yine sustum Nıye boyle baktıgımı sordu Sana Kustum Dedim Ne kadar mutsuzum Gormuyormusun Dedim telefonu Brakıp Bana sarıldı Ona son zamanlarda Senı sevıyorum dediğimde Ben de senı bile demiyor artık sadece sarılıyo 1 2 dk cekınıyo olayı başka konuya saplıyo.. bana oneri verin birşeyler mi var yok sa benden sıkıldı m ı anlayamıyorum …HAKINIZI HELAL EDIN BAYAĞ UZUN OLDU AMA 20 GUNDUR İÇİME ATIYORUM 🥺🥺🥺🥺🥺