__MeLek__ Kuzulkurt Amin kuzum hepimizin evlatlarını bize bağışlasın Rabbim 🌸 Kesinlikle dahası olmaz zaten, herkes kendi işini yapsın. Benim kimseden beklentim yok kimseninde benden olmasın bu saatten sonra☺️
Kuzulkurt __MeLek__ amin inşallah 🙏 Evet sıfır beklenti sonsuz mutluluk 🥰 bunu sanırım daha önce yine sana söylemiştim 🙊
TombulHatun Kuzulkurt müşteriler beni salmıypr çoğu hala rvddn çalışıyorum diye biliyor 😂 etrafımda konuşanları eşime devrettim genelde onun babasınn tarafı konuşuyor o susturuyor onların a.k size birşey olmasın der 😂😂😂
Anilla Kuzulkurt Biz en çok kendimize geç kalmışız bu hayatta.. herkese yettiğimizden gereğinden fazla yetmeye çalışmaktan hep bu kendimize olan acizligimiz oysa kendimiz için yapılacak onca şey varken ? Ama ama neyseeee ya sonra yaparız degil mi .. hep bundan hep bunlardan
Anilla Kuzulkurt 😂😂 @TombulHatun yerimize desene tombulumm yaaa senin kullanıcı adından ötürü her yorumunda böyle yanaklarını mincirasim geliyor nedense 🙈🙈
Popy_ Kuzulkurt başlığı görünce direkt evlatlarım geldi aklıma 😅 oğlum 4 yaşında bebekliğinden beri dışarıdan bakıldığında çok güzel bakıyosun derler ama gel bana sor yetemiyorum diyorum
Kuzulkurt Deleted_1 canım benim kendini yetersiz görmemelisin, Allah hayırlısıyla sana bir evlat nasip eder inşallah sen her zaman hayırlısını iste 🙏