10 yıl sevgililik 3 yıl evlilik.. hâlâ nasıl bu kadar sevebirim? Neden seviyorum. Vallaha sevilecek biri değil, aslında sevgime eşdeğer bir nefretim var. Ama sinir krizi anlarımda bile bir bakışı gülüşü yetiyor, eriyorum. 13 yıldır neler yaşadık, bizimkisi filmlere konu olacak bir ilişki. Çok zor kavuştuk ama bu kadar sevmek yetmez mi artık? Hâlâ neden deli gibi kıskanıyorum? Beni çok üzüyor her gün aklımda ayrılık senaryoları kuruyorum. Aşırı ana kuzusu, ufacık konularda saçma sapan yalanlar söyler ve yakalanır. Kavga anında tanınmaz berbat birine dönüşür, cinsellik desen ehh işte, para desen ay sonu zor gelir. Falan filan saysam vallaha kötü yönleri bitmez. Herşeye rağmen niye bu sevgi nedennn? Bazen dua ediyorum içim biraz soğusun diye. Biliyorum ki o benim onu sevdiğim gibi manyakça sevmiyor beni. Çok sadık fakat soğuk bir yapısı var. Bense her an öpmek sarılmak yapışık gezmek istiyorum. Hep ilgi istiyorum. Eminim ki benden bu yüzden bunalıyor. Ne yapacağım arkadaşlar? Bu adamı biraz daha az sevmek istiyorum ben artık. Kendimden önce onu düşünmek istemiyorum. Hastalıklı kara bir sevdadayım. Şuan bile uyurken uyandırıp öpmek istiyorum. Manyak mıyım neyim !!! Söyleyin bu adamdan nasıl soğuyacağım 😅
Ben bu adamla ne yapacağım??
gectibizden5 ay okurken şok oldum :) hayatta kendımden cok birini sevemem canım kendim benim :) kzıım harç tabi … valla bende esımı cok sevıyorum , ama yanlıs yaptığında bır bakışına gülüşüne tav olmuyorum .. kendini tutmalısın irade sahıbı insanlarız sonuçta .. suan kaldırıp öpmek ıstıyorum dıyorsun 😂😂😂valla şaşırdım kaldım :))
gectibizden5 Bense her an öpmek sarılmak yapışık gezmek istiyorum. Hep ilgi istiyorum. Eminim ki benden bu yüzden bunalıyor.
Dhhdjd yemin ederim ben mümkün olsa koala gibi yapışcam adama yüzünü minciriyorum sürekli bdjd bir ara denedim ben yapmadığım da o yapıyor iradeli olup yapmasam ne güzel o yapcak ama duramıyorum çocuk gibi seviyorsun diyor hatta dün yanagim da yok ki minciricak dedi bende galiba temas bağımlılığı var illa bir yerim değecek hsbsb
Hemsireanneg sende mi brutus 😂😂
bitterdelisi24 of bende çok seviyorum bende böyleyim devamlı öpesin sarılasım kolunu kıçını mıncırasım var temas bağımlısı bir deliyim o da Nefret eder dokunulmakta kspwjflfmlfmglg ama herhangi bir tartışmada ciddi bir durumda bir gülüşüne tav olacak kadar değilim böyle bir durumda çok katı oluyorum put kesiliyorum anlını karışlarım valla 😁
bitterdelisi24 bizde sorun yok kocalarda şeytan tüyü var ama kanıtlayamam işte
Melmomss ben tartışma durumunda yüzüne bakmıyorum her ihtimale karşı yumuşarim diye 😂1 ay bakmamisligim var barisinca saç tıraşı olmussun yakışmış dedim 4 gün oldu dedi bu da böyle bir animdir 🤤
gectibizden5 Sorunun içinde cevabın gizli. “Hastalıklı bir kara sevda dayım” demişsin. Evet bu kadar kötü şeyler yaşatmasına rağmen seviyorsan hastalıklı bir sevgidir maalesef. Bunun için uzman desteği alan çok.
Melmomss çoğunluk böyleyse sorun bende ozaman 🙈🙈 hiç öyle şeyler yapmam aman :)
Hemsireanneg temas halınde olmak iyi ya :) devam :)) sorun bende demekki 😂😂😂
gectibizden5 Aa aa sen aynı bensin bi an dedim postu benmi açtım 😂 bende aynı aynı böyleyim aynısını bende diyorum
Bendede var aynı dertten canım bende dua ediyorum valla, insan eşinden soğumak için dua edermi yaa ne hallere düştükk
gectibizden5 bi an postu ben actim sandim varya bi biz boyleyiz saniyodum ahh bacim ahh kelin ilaci olsa başina surer valla 😂😂😂
Hemsireanneg ahahahah süper 😂 ben çok ketumum ya bakarım suratına falan ama kin ve nefretle bu da çok kötü bir özelliğim resmen eşimden uzaklaşıyorum soğuyorum kavga ve tartışmalarda Allahtan ki yapıcı bir kocam var bir daha sevesim geldi bak 😂❤️
bitterdelisi24 sen hoşlanır mısın temastan? Misal Bende sevmiyor olsaydım büyük ihtimalle yapmazdım şey derler ya bana yapılmasını istemediğim birşeyi başkasına da yapmam diye ama sonuç olarak ben seviyorum onun sevip sevmemesi umrumda değil yapıyorum 😂
gectibizden5 oğlumdan başka kimseyi cok denli sevemem tek karşılıksız sevgi evlattır koca fasa fiso bilemedim valla 😅
- Düzenlendi
gectibizden5 maalesef bende çok seviyorum eşimi soğuk yapısi var bende oyleyimdir ama ona rağmen gelip geçerken dokunmak hoşuma gidiyo 3 4 gündür küsüz yüzüne bakmıyorum çok zor ama öyle yapmam lazım bakarsam yumusamaktan korkuyorum anlaması lazım her tartiada üste çıkılmayacağını,seninki hastalık derecesindeyse bence bı doktora görünmen şart
Melmomss masallah maşallah 😎 bulmuşlar bizim gibisini kıymet bilsinler 😂
gectibizden5 bir an acaba ben mi yazdim dedim😂yemin ederim bu biz . Bana da sogumanin yontemini söylesin biri
gectibizden5 bende baslarda senin gbiydim baktim totosu tavandan ayrilmiyo her yaptigi bir davranisda bir terslik varsa o an tepkimi gostermeye basladim.tepkimi kavgasiz gurultusuz ama anlicagi sekilde gosteriyorum. Kendine gore dogru bana gore yanlis yaptigi seyde mesafemi koyuyorum esek hatta essekoglu esek degilse anliyo hemen basliyo yalakaliga o andada tepkim devam ediyo yumusamiyorum sonra bidaha o yanlisi yapmiyo gayret ediyo. Hatta daha dun beni kizdircak birsey dedi hic sesimi cikarmadim gittim hazirlandim tam cikicam ozurler dileyip durdu.eskisi gibi ne kavgami yapiyorum ne sesimi cikariyorum ve sunu cok iyi anladim susmak bazen en buyuk kavga en buyuk gurultu oluyor. Tepkin kavgan ne kadar coksa onlara gore sevginde bi o kadar cok ve bunu erkeklerde oyle dusunuyo. Her ne kadar kavgaciligindan gurultunden sikayetcide olsalar icten ice seviyo o yuzden boyle diye dusunuyorlar en azindan benimki oyle dusunuyordu.. Bazi erkekler aman nasil olsa evlendik sevgiliykenki hallerimize gerek yok diye dusunuyo evliligin vermis oldugu rahatliktan. Bazen dogru yerde dogru tepkiyi vermek onemli. Bizimde tek hatamiz susulmasi gereken yerde konusup konusulmasi gereken yerde susmak. Bu dengeyi saglarsan emin ol tavana yapismis o totolari olmasi gereken hizaya gelicek…