10 yıl sevgililik 3 yıl evlilik.. hâlâ nasıl bu kadar sevebirim? Neden seviyorum. Vallaha sevilecek biri değil, aslında sevgime eşdeğer bir nefretim var. Ama sinir krizi anlarımda bile bir bakışı gülüşü yetiyor, eriyorum. 13 yıldır neler yaşadık, bizimkisi filmlere konu olacak bir ilişki. Çok zor kavuştuk ama bu kadar sevmek yetmez mi artık? Hâlâ neden deli gibi kıskanıyorum? Beni çok üzüyor her gün aklımda ayrılık senaryoları kuruyorum. Aşırı ana kuzusu, ufacık konularda saçma sapan yalanlar söyler ve yakalanır. Kavga anında tanınmaz berbat birine dönüşür, cinsellik desen ehh işte, para desen ay sonu zor gelir. Falan filan saysam vallaha kötü yönleri bitmez. Herşeye rağmen niye bu sevgi nedennn? Bazen dua ediyorum içim biraz soğusun diye. Biliyorum ki o benim onu sevdiğim gibi manyakça sevmiyor beni. Çok sadık fakat soğuk bir yapısı var. Bense her an öpmek sarılmak yapışık gezmek istiyorum. Hep ilgi istiyorum. Eminim ki benden bu yüzden bunalıyor. Ne yapacağım arkadaşlar? Bu adamı biraz daha az sevmek istiyorum ben artık. Kendimden önce onu düşünmek istemiyorum. Hastalıklı kara bir sevdadayım. Şuan bile uyurken uyandırıp öpmek istiyorum. Manyak mıyım neyim !!! Söyleyin bu adamdan nasıl soğuyacağım 😅