Elsan Elsan ben kendimi değiştirmek isterdim ama değiştiremiyorum , her konuda ince düşünüyorum ve sonunda hep kaybediyorm 🙁
2bebelianakurt Elsan Değiştirmek İstedigim bir yaşamım yok cok sukur ama kendimde sinir hücrelerimi aldırmak isterdim aniden parlama huyu beni yoruyor 🤦♀️
Deleted16 Elsan iyi niyetimi değiştirmek isterdim. Fazlaa çook fazlaa iyi niyetli oluyorum. Karşımdaki gülümsesin tamam 😀😀😀 çabuk güveniyorum yazık bana 💆🏻♀️🤓
Goat Elsan kendi huyumdan başka pek degismesini istedigim bir sey bulamadım 😁 içim çok tez canlı çok aceleci çok aşırı dakik kuralcı biriyim karşımdaki ufacık rahat davransa bu sebepten planım aksadığında tüm gün kafama takıp modum düşebiliyor 😃
Anilla Deleted16 Beeeybi 🙈 Al benden de o kadar merhametimi değiştirmek isterdim her ne kadar insana yakışan en güzel şey olsa da bendeki insanliga zarar 🥹
Anilla Deleted16 Ben hep derim mesela eşime ben çok zayıfım diye kin tutamam arkadan vurmam sinirlenirim ama karşımdaki böyle gözlerime bakınca ağlayasım geliyor eşim de hep bana der mesela sen duygularını çok içten yaşıyorsun diye
Deleted16 Anilla Ne güzel bir kişiliğin var 👌 hak edene. Bence 30umuzdan sonra biraz değişriiz gibi 😀 ben istiyorum bayaa. Bebekten sonra daha farklı düşünmeye başladım bakalım nereye gidicek 🙃👼🏻
Anilla Deleted16 Bende bir 30 u görürüm adam olmak icin 😂😂 az daha kazik yersem tamamdiiiir akıllanırım anca
Rouge Anilla ama biz seni böyle cok seviyoruz sana yanlıs davrananlar kendileri kaybeder sen bisey kaybetmiyorsun hic de kaybetmiceksin herkes kalbine göre yasar cok inanıyorum buna♥️
Anilla Rouge Vicdanım çok rahat her konuda herkes karakterini kişiliğini benliğinde taşır ❤️ Yerim seni ben bende seni seviyorum bal kız