2bebelianakurt Sexy_lady sey mi sarkı Sexy layd ler 10 kişiydiler önce sevdiler sonra dövdüler Böğrüme vurdular böğrüm agrıyo karnıma vurdular karnım agrıyo … 😂😂😂
Sexy_lady 2bebelianakurt ahahaha yook kız değil ama bende ismimi görünce ilk o şarkı geliyor aklıma 😂😂😂
Cappuccino 2bebelianakurt kahve aşığı olduğum için 😁 kahve çeşitleri arasında seçim yaptım ama hepsi benim bebeklerim 😋😋😆
Cicekliperde 2bebelianakurt çiçekli perde Didem Madak’ın bir şiirinde geçiyordu. Ve beni çocukluğuma götürüyor
Capkinkedi 2bebelianakurt kadınlarda çapkın olabilir erkekler için bulunmuş bir kelime değil(feministçi yanım accık belli olsun. Şaka şaka kaynanama sinirlenmiştim oğluma büyüyünce çok can yakacaksın dediği için😂). Kedileri de severim. Oldu sana Çapkınkedi😂
alonedark 2bebelianakurt aslında kayıt olurken ısım bulamadım bırazda agresıflık var tabı o şekılde böyle yaptım
Etipetito 2bebelianakurt kayıt olurken beynim durdu sanki o an aklıma bu geldi bununla giriştim buraya😂😂
Popy_ Etipetito aynen çocuktan önce hiç bilmiyodum bende Oscarı seviyorum ama oğlum izlemese bile ben açar izlerim 😅 karakter isimleri hangi kanalda saati filan herşeyi öğrendim ya peki senin nickin anlamı ne ☺️