Ddimassh İlk başta yanma vardı tahriş olmuştur dedim.Ama bir iki gün sonra dudak kısmında kabarcıklar çıktı.Doktora gideceğim ama bunu yaşayan var mı merak ediyorum.Cinsel yolla bulaşan enfeksiyon olabilirmiş? Yaşayıpta doktora giden varmı acaba????
Semaaa06 Ddimassh genital siğil olabilir mi? Gebelikte bende de çıktı doktorum doğumdan sonra alabileceğini söyledi bekliyorum.
Aliciasierra Ddimassh benim kuzenimde olmustu cinsel yolla bulaşan Bi rahatsızlıktı ismini unuttum şimdi ama bazı kişilerde doğum sonrası da olabiliyormuş . Siz doktora gidin bence o daha net Bi cevap verir size insaAllah geçici birseydir geçmiş olsun
Rumi Ddimassh aynı bahsettiğiniz gibi sabah bi kalktım tahriş olmuş gibi yanma vardı sonda bi baktım tepecik tepecik kabarmış ama siğil şeklinde değil normal kabartı şeklinde aynı zamanda hamileyim şuan doktoruma muayene oldum damad genişlemesinden dolayı varis olmuş doğumdan sonea geçer dedi ama siz bi görünün kesin doktora
Lagosiyawo Ddimassh herpes virüsü onu operasyonla kurutuyolar yoksa vajinaya servikse yumurtalıklara rahme kadar yayılabilir cinsel yolla bulaşır evlimisniz eşiniz mi taşıyıcı ona nerden bulaşmış olabilir
Ddimassh Lagosiyawo Herpesin tüm belirtileri var bende.Okuduğum kadarıyla.Eşimde yaklaşık beş yıl önce siğiller çıkmış doktor tedavi etmiş ondanmı banada oldu acaba
Lagosiyawo Ddimassh evet canım olabilir eşinde tekrar etmiştir ama erkekleri malesef biz kadınlar kadar etkilemiyor genital bölgeleri kapalı olduğu için bizlere sıkıntı ama yayılmadan jinekoloji gitmen gerek
Eskobar Ddimassh ben şuan öyleyim vajinal mantar doktora git ilaç versin eşinlede birleşme onada geçer sonra sende yine tekrarlar
Eskobar Ddimassh tüp bebek tedavisinde olduğumuz için hiçbişey yapma kullandığın ilaçtan dedi ama normalde olduğumda fitil ve krem veriyordu eşimde kullanmıştı kalmasın diye