Eskobar Bu postu açmak için bayabi bekledim rabbim isteyen bütün kullarına versin inşallah anlatılamaz bi duygu oyh kızlar hamileyim artık bu aşkın meyvesi geliyor 🥰🥰🥰
TombulHatun Eskobar ayyy çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😍❤️🌹
Eskobar masumperi @__MeLek__ @Melsa @Cicikiz @mminniemousee @Kirpapatyasii @1dost @eternallove @sebebineydiki @bireylulmeselesi @Lagosiyawo @Goat @arman kızlar hepinize çoook teşekkür ederim Allah sizden razı olsun rabbim ne dileğiniz varsa kabul etsin sizi çok seviyorum♥️♥️♥️♥️♥️
__MeLek__ Eskobar Bekleyen derviş muradına ermiş. ☺️ Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah ❤️🙏🏻
mminniemousee Eskobar Hayırlı olsun canım Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️🤲🏼
1dost Eskobar Çok sevindim ne güzel oldu Ramazan ayı bereketiyle geldi sizin için gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasıp etsn inşallah canım 🌺🤗
bireylulmeselesi Eskobar postu görünce dedim inşallah senin ismini görürüm. Çok sevindim Allah kucagına almayı nasip etsin İnşallah 🥰❤️