Hdgvbh Araba alım satım yaptıktan sonra kârının bir kısmıyla gram çeyrek alıyor eşim.

Hdgvbh ben elime para geçince 1 dolar bile olsa alıyorum. Uzun vadeciyim zarar etmeyeceğimi düşünüyorm, mesela dün 300 lira vardı 5 dolar 5 euro kalanına altın aldım (bazı bankalarda 20 liralık bile altın alabiliyorsunuz)

herseybos doları bankadan mı alıyorsunuz ? Eğer fiziki olarak alıyorsanız 1 dolar almanızı önermem. Çünkü çoğunlukla bozarken sıkıntı çıkarıyorlar.

Hdgvbh her ay düzenli alım yapıyorum. En az bir gram altın dolar ve Euro alıyorum. Yüksek ama daha da düşmez altın. Düğün sezonu da başlayacak zaten. Ve eskiden olduğu gibi öyle 700 altına da düşmez artık gramı. En ucuz göreceğim bende 800 bandı. Uzun vadede bu fiyattan almak çokta dert değil. Altın uzun vadede kolay kolay zarar ettirmez çünkü

Hdgvbh altınlaaar dizi dizi kıskanmayın fesatlar bizi kocamda para çok 😂😂😂😂😂yazasım geldi

Sessizlik aynen öyle . Önceden gram altının neye benzediğini bilmezdik şimdi gram altına bile para yetistiremiyoruz

Hdgvbh hayır döviz bürosu tercih ediyorum. Kuyumcular alırken ve satarken üstüne çok ekliyor. Döviz bürosundan alıyorum. Çoğu zamanda banka hesabımdan online şekilde alıyorum

Eşim her ay dolar alıyor. Ayda iki tane çeyrek yapıyoruz. Kenara atıyorum. Öyle gidiyor. Yaz geldi düğün sezonu açıldı altınlar iyice fırlayacak en azından kenarda kalanlar kâr kârdır diyorum

Emommom internet bankacılığını kullanıyorum ben cevabımda örnek olarak 1 dolar demiştim henüz hiç almadım aslında,🤭 hiç alamazsam 5 dolar 10 dolar şeklinde alıyorum

Hdgvbh ben ziraat kullanıyorum garanti de kuveytürk de de tl alımla altın alınabilir (20 liralık altın mesela) kullandığınız bankanın uygulamasını indirip int bankcalığını açın menü de döviz ve altın oluyor genelde o şekilde alabilirsiniz veya garanti uygulamasını indirip bankaya gitmeden de hesap açabilirsiniz ziraat ve garanti de kur farkı pek yok 20 30 kuruş gibi bir rakam

herseybos bankadan 1 dolarda sıkıntı olmuyor da fizikiyi bozarken sıkıntı yapıyorlar. O yüzden söylemiştim 😁

herseybos hesabıma para yükleyip döviz ve ya altın al diyorum anladım . Peki hesaptan para cekicem diyelim ama içinde döviz ve altın var bankamatikten nasıl yapicam

Hdgvbh ziraat bankamatikten veriyor mu bilmiyorum gişeden alabilirsin ama kuveytürk atmden altını veriyor