Kızlar merhaba ikiz gebelık var bende şükürler olsun ama daha küçükler haftaya tekrar gel dedı doktorum bakalım nasıllar dıye nasıl gectı nelere dıkatt ettınız bısey olmaması için çok korkuyorum allahım lütfen sağlıkla gelsınler 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Duru normalde nelere dikkat ediyorsan ondada onlara dikkat et 3 litre suyunu iç vitaminlerini düzgün al yeterli

• Duru bunu yanıtladı.

Duru sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻🌸 herkesin gebeliği farklıdır, üçüz gebelik geçirmiş birisi olarak şunu diyebilirim, işinde oldukça başarılı güvenilir bir uzmanı tercih etmek, çünkü sen ve bebeklerin için en verimli bilgileri verecek olan doktorun 🤗

deleted77 amin inşallah kuzum aynen doktorum çokk çok iyi çok şükür iğne vuruldum bugün ve Protestan bırde folık asıt alıyorum 3çüz maşallah nasıl gectı hamılelıgınıx

Duru benim tedavi ile artı üçüz ve riskli olduğu için maalesef çok zorlu bir süreç geçirdim erken doğum vs. ama sonu güzel 😍 birde minnoş bir tavsiye daha yukarıda da yazdığım gibi herkesin gebeliği hikayesi farklıdır kimsenin olumsuz tecrübelerini dinleyipte modunu düşürme ben hep öyle yaptım 🙏🏻🤗

• Duru bunu yanıtladı.

deleted77 çok teşekür ederim rabbim size bağışlasın inşallah beni mutlu ettiniz teşekkür ederim ❤️❤️🙏🏻

Duru cnm bende ikiz annesi olarak yazıyorum öncellikle çok dikkat etsurekli dinlen çok hassasti ilk aylar bende progestan kullanmıştım zorlu bir süreç seni bekliyor rabbim yardımcın olsun ilk aylar düşük riskleri sonra tek gebeliğe göre iki kat bulantı ve son üç ay tuvalet hariç sürekli uzanarak geçirdim arkadaşında dediği gibi işinin ehli bi doktor bulmalısın sağlıcakla kucağına al

• Duru bunu yanıtladı.

Zeynooo03 çok teşekür ederım bebekler sağlıklı olsunda ben dıkat ederım Allah’ın izniyle canım benım doktorum mersının en iyi doktorlarından çok şükür inşallah sağlıklı bir şekilde kucağima alırım ya 😞❤️

Duru ikiz gebelik geçirdim oyyy çok güzel bi duygu soyle olur böyle olur die kafana gettirme kötüyü cagirma hep iyi şeyler olsun folit asiti kullan bide miden yanınca maden suyu ben son aylarıma doğru kuruyemis yerdim kilo alsınlar dile aç kalmamaya bak yiyemiyorum filan deme benim erken oldu dogum sabırsızlar dayanamadı buayn 27sinde 1yasina girecekler :)))

• Duru bunu yanıtladı.

Duru ay yakınmış iz canım bende adanadayim ben atlattım ogunleri her ne kadar badire atlattiysamda 35haftalik doğdular çok şükür kuveze bile girmedik hiç bişey yiyememe rağmen biri 2200 diğeri 2500 gram doğdu Ağustos ta 2yaş olacaklar şükür 🥰 darısı da sana ve senin gibi bekleyenlere olsun cnm🙏

• Duru bunu yanıtladı.
                    • Duru bunu beğendi.

3melekannesi ayy maşallah yaa nekadar güzel rabbim size bağışlasın inşallah baya büyütmüşsün helal olsun canım bende senın dedıgın gıbı yapcam canım bısey yemek ıstemıyor ama genede aç bırakmıyorum kendını kuzum bu hafta bir kalp atışlarını duysam bir rahatlıcam inşallah kuzum 🥺🙏🏻🙏🏻❤️❤️🧿

Zeynooo03 ay maşallah nekadar güzel gerçekten sizde baya büyütmüşsünüz maşallah rabbim size bağışlasın inşallah amın amin bende sağlıklı olmalarını kucağıma almamı okadar istiyorumki bızde hiç ikiz yok ilk defa benım olcak ailede rabbim dualarını kabul ettı şimdide onları sağlıklı bir sekılde kucağıma almayı sabırsızlıkla beklıyorum ❤️🙏🏻

Duru öncelikle hayırlı olsun canım sağlıcakla al kucağına🤲😍benimde haziranda 3 yaşına girecek ikizlerim var.Muhtesem bı duygu ikiz evlat sahibi olmak lütfen etraftaki olumsuz hicbirseyi duyma evet tek gebeliğe göre zor ama kötüyü çağırma.Biz hic kuveze girmedik şükür.Bol bol dinlen ve güzel beslen Rabbim ikisinide sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin🤲❤️

• Duru bunu yanıtladı.
                        • Duru bunu beğendi.

Duru

Duru sağol cnm inşallah sende sağlıklı bişekilde alırsın kucağına biliyormusun bizimde hiç ailede yok ne benim ne eşimin bide üç çocuğum vardı ikizlerle beş oldu ilk ikiz olduğunu duyduğumdaki hissi yanlizca yaşayan bilir şaşkınlık korku sevinç heyecan nasıl bakicam tedirginliği hastaneden eve gelene kadar zangir zangir titrediğimi biliyorum şaşkınlıktan 🥰iki üç gün kendime gelememiştim ama şimdi beraber oynamaları kavgaları sonra hemen birbirlerine sarılıp sakinleşmeleri herşeye bedel 🥰rabbim tüm yavrularımızı korusun 🙏

• Duru bunu yanıtladı.
                          • Duru bunu beğendi.

Zeynooo03 ay kuzu aynen dediğin gibi maşallah size amın inşallah bende inan halen şoktayım korkuyorum 2 yaşında oğlum var nasıl olcak ne yapacam sağlıklı olsunlar ben başka bişey istemem ama okadar ikiz istedımki rabbim bana nasıp etti şimdi sabırsızlıkla büyümelerini istiyorum sağ sağlım çok teşekür ederım benı mutlu ettınız ❤️🙏🏻

ikiprensesannesi amin amin inşallah canım benim çok teşekkür ederim canım benim gerçekten içimi rahatlattınız hepınızden çok teşekür ederim bende sağ sağlım büyümelerini istiyorum dua edıyorum allah razı olsun ❤️❤️❤️🙏🏻 Rabbim size bağışlasın onları inşallah ❤️🧿

Zeynooo03 6 haftalık oldum bugün bel ve karın da ağrı var normalmi daha çok bel ağrım var dinleniyorum kuzum korktum ama normalmi

Duru evet canım normal ben bel ağrısı yaşamadım ama kasık ağrısından ölüyodum özellikle iki adım attığım zaman çekilmez hale geliyodu çok hassastır ikizler bol bol bol dinlen cnm bel ağrısı da erkek bebeklerde olur genelde benimkiler kızdı hiç yaşamadım ama çevremde erkek bebeği olanların yüzde doksan hep bel ağrısından şikayet ederler

• Duru bunu yanıtladı.
                                • Duru bunu beğendi.