Doğum sonrası 11 ay bu şekilde korunduk bir sıkıntı yaşamadık taaa ki 2. Bebeğe hazırlık yapalım diye kendimizi gevşetene kadar. Şuan t haftalık hamileyim,😏

Yenigelinnn valla şimdi biz 1 buçuk yıl hemen hemen geri çekilme yöntemiyle korunduk çok şükür hamile kalmadım 2 ay korunmadık hamile kaldım şuan da da öyle korunuyorz bakalım artık Rabbim isteyene nasip etsin valla çok sıkıntılı bi durum 🤗

bir ay sonra

Yenigelinnn bence de düşük ihtimal çünkü eskiden insanlar nasıl korunuyor Muş her gün bir çocuk mu yapıyormuş korunmuş lar vallahi geri çekilerek 😂😂😂

Yenigelinnn benim arkadaşımda spiral var di ama yinede güvenemedi ona spiral olmasina ragmen prezervatif +geri çekilme yöntemiyle korunda vee supriz diger ay hamile kaldi kismet ve nasip bu isler birazda 🤣 allah ol derse yontemler bi ise yaramaz

Yenigelinnn zevk suyundan hamile kalmak çok minicik bir ihtimal da olsa varmış ama benim eltim içine 1 damla da kaçsa hamile kalan biri bir replik vardı ceketimi atsam çocuk doğuruyorsun diye o cinsten 😂 ama 2 senedir geri çekilme ile korunuyorlar içeri kaçmadığı sürece bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama siz yine her ihtimale karşı prezervatif kullanın bence

Yenigelinnn garantisi yok prezervatifle korunuyodu eşim. 2 sene bişey olmadı sonra hamile kaldım 🥴🥴🥴 ki geri çekilme bir korunma yöntemi değil😅

Yenigelinnn bizde geri çekilmeyle korunuyoruz 4 senedir 😅 kaza olmadi . Benim esimde dedigin gibi ciktiktan bir sure sonra bosaliyor

Yenigelinnn ilk doğumdan sonra geri çekilmeye 1 sene korunduk sonra bıraktık 11 ay hamile kalmadım 2. Doğumdan sonra riske atmak istemedim hap kullandim onunda yan etkisi çok olunca geri döndük bu yonteme 1 seneye yakındır böyle korunuruyoruz

Yenigelinnn biz esimle 4sene oyle korunduk. Hic hamilelik olmadi. Korunmayi biraktigimiz ay hamile kaldim bile isteye

Yenigelinnn biz de 1.5 sene öyle koruduk. Bişey olmadı yani. Ama artık içime boşalmasını istediğimiz için iğneye başladım . Çok mutluyum

Yenigelinnn 3 yıl geriçekilmeyle korunduk ama tam 3 yıl sonra birden hamile olduğumu öyrendim.Ama nasıl olduğunu hayla anlamış değilim😂😂.

Yenigelinnn biz geri çekilmeye korunuyorz ama yinede kendimi garantiye almak için yumurtlama günlerimde de uzak duruyoruz birbirimizden. Bebeğim şu an 2,5 yaşında hala sağ salimim hamilelikten 🙈😂😂

Lokumanasi İğne hakkında bilgi verirmisin canım ? 34 haftalık hamileyim doğumdan ne kadar sonra başlayabilirm

Ayku6138 6 hafta diye biliyorum. Hormon olduğu için yine de emziririken kullanmak istemediğim için bu zamana kadar idare ettim. 1.5 yaşında artık bebeğim. Yeni başladım. Kalcamfan bacağıma baya ağrı yaptı 2 gün benim , adette bir farklılık olmadı ama. Fiyatı da 18 TL ama bulunmuyor pek. O yüzden stok yaptım ben 😂