Yenigelinnn ilk doğumdan sonra geri çekilmeye 1 sene korunduk sonra bıraktık 11 ay hamile kalmadım 2. Doğumdan sonra riske atmak istemedim hap kullandim onunda yan etkisi çok olunca geri döndük bu yonteme 1 seneye yakındır böyle korunuruyoruz

Yenigelinnn biz esimle 4sene oyle korunduk. Hic hamilelik olmadi. Korunmayi biraktigimiz ay hamile kaldim bile isteye

Yenigelinnn biz de 1.5 sene öyle koruduk. Bişey olmadı yani. Ama artık içime boşalmasını istediğimiz için iğneye başladım . Çok mutluyum

Yenigelinnn 3 yıl geriçekilmeyle korunduk ama tam 3 yıl sonra birden hamile olduğumu öyrendim.Ama nasıl olduğunu hayla anlamış değilim😂😂.

Yenigelinnn biz geri çekilmeye korunuyorz ama yinede kendimi garantiye almak için yumurtlama günlerimde de uzak duruyoruz birbirimizden. Bebeğim şu an 2,5 yaşında hala sağ salimim hamilelikten 🙈😂😂

Lokumanasi İğne hakkında bilgi verirmisin canım ? 34 haftalık hamileyim doğumdan ne kadar sonra başlayabilirm

Ayku6138 6 hafta diye biliyorum. Hormon olduğu için yine de emziririken kullanmak istemediğim için bu zamana kadar idare ettim. 1.5 yaşında artık bebeğim. Yeni başladım. Kalcamfan bacağıma baya ağrı yaptı 2 gün benim , adette bir farklılık olmadı ama. Fiyatı da 18 TL ama bulunmuyor pek. O yüzden stok yaptım ben 😂

Ayku6138 ben de guvenmiyordum. Her ay aynı stres. Baktım daha sıkıntı veriyor bana. Başladım iğneye