Yenigelinnn benim arkadaşımda spiral var di ama yinede güvenemedi ona spiral olmasina ragmen prezervatif +geri çekilme yöntemiyle korunda vee supriz diger ay hamile kaldi kismet ve nasip bu isler birazda 🤣 allah ol derse yontemler bi ise yaramaz
Geri çekilme ile korunma
Yenigelinnn zevk suyundan hamile kalmak çok minicik bir ihtimal da olsa varmış ama benim eltim içine 1 damla da kaçsa hamile kalan biri bir replik vardı ceketimi atsam çocuk doğuruyorsun diye o cinsten 😂 ama 2 senedir geri çekilme ile korunuyorlar içeri kaçmadığı sürece bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama siz yine her ihtimale karşı prezervatif kullanın bence
Yenigelinnn garantisi yok prezervatifle korunuyodu eşim. 2 sene bişey olmadı sonra hamile kaldım 🥴🥴🥴 ki geri çekilme bir korunma yöntemi değil😅
Yenigelinnn bizde geri çekilmeyle korunuyoruz 4 senedir 😅 kaza olmadi . Benim esimde dedigin gibi ciktiktan bir sure sonra bosaliyor
Esmma waov pravo biz beceremedik kizim 4 yasinda
Amannebileyim ceketi üstüne atsa hamile kalıyor o benim ,eşim hep öyle der bana 😂
Yenigelinnn ilk doğumdan sonra geri çekilmeye 1 sene korunduk sonra bıraktık 11 ay hamile kalmadım 2. Doğumdan sonra riske atmak istemedim hap kullandim onunda yan etkisi çok olunca geri döndük bu yonteme 1 seneye yakındır böyle korunuruyoruz
Yenigelinnn biz esimle 4sene oyle korunduk. Hic hamilelik olmadi. Korunmayi biraktigimiz ay hamile kaldim bile isteye
Yenigelinnn geri çekilme ile hamile kaldım 😌😂😂😘
Yenigelinnn biz de 1.5 sene öyle koruduk. Bişey olmadı yani. Ama artık içime boşalmasını istediğimiz için iğneye başladım . Çok mutluyum
Yenigelinnn 3 yıl geriçekilmeyle korunduk ama tam 3 yıl sonra birden hamile olduğumu öyrendim.Ama nasıl olduğunu hayla anlamış değilim😂😂.
Yenigelinnn biz geri çekilmeye korunuyorz ama yinede kendimi garantiye almak için yumurtlama günlerimde de uzak duruyoruz birbirimizden. Bebeğim şu an 2,5 yaşında hala sağ salimim hamilelikten 🙈😂😂
Lokumanasi İğne hakkında bilgi verirmisin canım ? 34 haftalık hamileyim doğumdan ne kadar sonra başlayabilirm
Yenigelinnn 10 senedir geri çekilmeyle korunduk bi sıkıntı olmadı ama tabi çok riskli
Ayku6138 6 hafta diye biliyorum. Hormon olduğu için yine de emziririken kullanmak istemediğim için bu zamana kadar idare ettim. 1.5 yaşında artık bebeğim. Yeni başladım. Kalcamfan bacağıma baya ağrı yaptı 2 gün benim , adette bir farklılık olmadı ama. Fiyatı da 18 TL ama bulunmuyor pek. O yüzden stok yaptım ben 😂
Lokumanasi Geri çekilmeye pek güvenemiyorum çünkü iğne denemek isterim bide ☺️
Ayku6138 ben de guvenmiyordum. Her ay aynı stres. Baktım daha sıkıntı veriyor bana. Başladım iğneye