Sekiz
Devamını çok merak ediyorummmm🌺 yine çok sürükleyiciydi size hatırlatmak zorluyorsa yazmayın ama aksi takdirde sonunuda merak ediyorum. İnşallah çok iyi bı şekilde kurtulmuşsundur mathilda.
MatiG Maticiğim yarıda kesme lütfen Gerçekten çok sürükleyici harika anlatımın var devamını çok merak ettim doğrusu😍🫶🏻
Gün geçtikçe daha da kararıyor aklımdakiler sen anlattıkça da pekişiyor😒 ahh @MatiG ’m inan o kadar merak ediyorum ki devamını ama Bir yandan da anlattıkça senin o zamanları hatırlayacağın geliyor aklıma bencillik ediyormuşum gibime geliyor en iyisi sana bırakayım nasıl iyi hissediyorsan onu yap 😊🙏
Üstte görünce dedim her halde geldi yeni bölüm 🥺
Kızlar hikayenin konusu ne ilk hikayede yarısını okuyup bıraktım korktum bi an ama bu kadar kişi okumuş acaba korkunç bir şey değilse okumak istiyorum
Yaaaa heralde yeni bölüm geldi sandım heyecanlanmistim amaa gelmemis dahaa uzuldummm 🌿
BEKLEMEDEYİZ EFENİM 🌹
Yorumcuanneniz post hareketlenince heycanlanıyorum bende😊
Mathilda, üzümlü kekim 🥺🥺 neden bu platform?? Sen şuan netflix’te kısa bir dizi veya film veya bı kitap olmalısın. Soluksuz okudum ve yaşadım hepsini, senin için kayıt oldum şimdi devamını bekliyorum dört gözle. normalde böyle hikayeler asla ve asla dikkatimi çekmez genelde siyaset, tarihi şeyler okuyup araştırmayı severim ama seni de sevdim, uygulamayı indirir indiremez en başta bu yazıyı gördüm bı anda kendimi okurken buldum Okumayı bitirmeden telefonu elimden bırakamadım. Herşeyi gözümde canlandırdım resmen. ayrıca miyobum 1.5, 4 e yükselmiş olabilir tşk. 🥲