LiTeraRy MatiG ay bir an o gordugun kisinin simdiki esin olabilecegini dusundum ama bilemiyorum tabi 😅🤦♀️
taricat MatiG Ayyy yine en heyecanlı yerinde bitmiss merakla bekliyoruz devaminiiii ,🤩 emeğine sağlık Mati🌺
Deleted_1 Daha fazla dayanamayıp eşiminde bu gece evde olmasından cesaretlenip girip baştan sona okudum ağzım açık okudum resmen gerçek olması beni çok etkiledi inşallah etkisinde çok fazla kalmam emeğinize sağlık anlatım mükemmel 👌🏻
Deleted_1 Eskobar napim eskom her girdiğimde okumamak için kendimi zor tuttum ama yeter da yıldım dedim ve bir saat içinde okudum😬🌺🥰
Babes MatiG valla bir solukta okudum ya gerçekten çok zor şeyler yaşamışsınız umarım atlatabildiniz ve tebrik ederim tekrar yazmak çok büyük cesaret
Deleted_1 Eskobar He valla yoksa okumazdım iki gün evde inşallah o zaman içinde üzerimdeki etkisi geçer🥰🌺🤲🏻
Birbirbirilerine MatiG sizi çok iyi anlıyorum. Ne ortada anlaşılacak birşey olsun ne de ben anlayayım hiç istemezdim ama ne yazık ki herşey istediğimiz gibi olmuyor. Umarım atlatmışaınızdır ve iyisinizdir. İyi olduğunuzu bilmek beni gerçekten mutlu eder
KatreiMatem Gene uyumadım belki yazarsın diye bekliyorum canım Bir ses ver tepki vwr ona gore bilip yatimm yazcak mısın ? canımmm @MatiG 😘😍