MatiG iyiyim ben de
Devam gelmeyince merak ettim her şey yolunda mı diye😇

5 gün sonra

MatiG Mati nerelerdesin bi CE E yapıp kaçtın merakta bırakma bizi 😶

MatiG kac gundur gir cik gir cik meraktan catladim bildirim gorunce devami geldi sandim sabirsizlikla bekleniyosun

bir ay sonra

MatiG Mati iyimisin bi sorun yoktur umarım yazmayınca merak ettim

6 gün sonra

Merhaba @MatiG devamını heyecanla bekliyorum. Umarım sorun yoktur❤️

• MatiG bunu yanıtladı.
          • Edo bunu beğendi.

Mutlu_

cookie

Heaven1708

Merhabaa
            Hiçbir sorun yok çok şükür, yalnızca sonbahar geldi ve bilen bilir üç alerjik bebe annesi için bu aylar ventolin cortair zyrtec aylarıdır. O nedenle yoğunluk kaçınılmaz.

Onun dışında yazarken gerçekten çok rahatsız ediliyordum, yazmazken daha iyiyim bu çok tuhaf. Mutlaka bitireceğim ama bunu bir çırpıda yapmalıyım.

MatiG bende 2 alerjik bebe annesiyim. Seni çok iyi anlıyorum bizde de durumlar aynı. Doğal çözümler aramaya başladım artık. Doğal bir takviye sipariş ettim işe yararsa seninlede paylaşırım. Hikayenin devamı için hergün forumu ziyaret etmeye devam edeceğim❤️

MatiG kaç gündür bölüm bölüm okuyorum gerçekten korkmuyorum seninde korkmamana hayran kaliyorum ama söylemedende edemeyeceğim 1 ay olmadı kidiste bir post gordum ve merak edip dalıverdim biraz tuhaf gelicek ama biri 11. Kat sallanan bir kafa perdelerin ucusmasi ilk okurken siz sandim ama devaminda olmadığınızı anladım tesadüf geldi herhalde çünkü o kadın korkmustu ve polise haber vermisti herneyse devamini bekliyorum ama sizi etkiliyor ve rahatsiz oluyorsaniz da kendinizi ne zaman iyi hissediyorsaniz o zaman yazin

13 gün sonra

Sekizin yeni bölümleri gelmişse benim de gelmem lazımdı arada aylar olabilir ama yakalarızzz bu gece😁

Aklım sizde kaldı devamını yazacakmisiniz

bir ay sonra

Mathildaa🙋🏻‍♀️ sıkı bi okuyucun olarak merak icindeyim iyimisin hersey yolunda mi uzun bi zamandir yazmadin🥀

Ben iki gundur okuyorum ve gercekten hem forumda yeni uyeyim ve cok uzuldum adiniza… bu kadar guclu olmanizida takdir etim. ❤️❤️

13 gün sonra

@MatiG ile iletişime gecen varmi kizlar😮‍💨🙋🏻‍♀️ hesap acmadan once okuyucusuydum haber alan varmi🥲