Aybenlolo Yaa Vala en baştan geri okudum hepsini devamını heyecanla bekliyorum çok etkileyici bir hikaye
MatiG Kuzulkurt Geliyor. Esasında yazmaya oldukça zorlandigim bir bölüm. Sabah okumanızı tavsiye ederim.
Kuzulkurt MatiG ben etkilenmediğimi farkettim ama korktuğumu hissettiğim an bırakırım sabah devam ederim ☺️
SWiNDLER @MatiG eline emeğine sağlık canm ben bugün firsat bulup girebildim özellikle senin için girip bakıyorum. Her seferinde sabırsızlıkla bekliyorum ve heycanla okuyorum. bu olayları yaşamamanı dilerdim bu yuzden bir tarafım hep üzgün senin için 😔
MatiG Yazdığım yere kadar yolluyorum. Eğer kalbimin hızlı hızlı atmasina engel olabilirsem devamını yazıp yollayacağım.
Woody MatiG sanırım yollayamadin.. Paylasmak iyi gelecekse gonder. Kötü olacağını dusunuyorsan bekle..Sahsi fikrim seni kotu yapan paylasmaktan ziyade tekrar detaylı dusunup, hatirlamak. Anlat, paylaş ve bitsin.
1dost MatiG Bence de ne zaman iyi hissedersen o zaman yaz mecbur hissetme gerçekten merak eden bekler yine anlıyoruz seni haklısın senin için dua edicem 🌺