Anilla Nonn Derdini Türkçemizi kirletmeden anlatırsan yardımcı olabiliriz. Kendi kendine alfabe üretmeyen kalmıştı burda sayıyla mi geliyorsunuz canınız mı sıkılıyor eğlenceniz mi yok hey Allah’ım yarabbi
Nietzsche taricat Bana 2011 i falan hatırlattı . Emolar yazıyordu ya hani. Ashqımm.. .d khankalarımla .d
Flamme taricat acun abi ben almanyadan geliyom size beatbox yapacam 😂 Deutschland Türkiye şubesi sanırım bu yaa
_perilice_ 2bebelianakurt guya ingilizcede ş ler sh ç leri ch olarak yazip ş ve ç okuyorlar ya özenmiş
Sedaa Nietzsche başta yabancı heralde, türkce bilmiyor dedim ama yorumları okuyunca ben böyle tercih ediyorum demiş ya 🤦♀️ canımız türkçemizi ne hale getiriyorlar.
Pink-pink2 Nietzsche Öhöyle demeyihin behellikihi 2o11 Yhılıhındahan kahalmıhış😂😂😂 bişey şey vardıya slm cnm nbr diye 😂😂
Nietzsche Sedaa Bende Türk vatandaşı değildir diye düşünmüşüm,daha önce de bu tarz yazan üyeler olmuştu. Ama bu arkadaş istediği zaman düzgün yazabiliyor, anlaşılmıyor diyemem ama yine de normal yazması tercihimiz.
Esmerkiz Sedaa dimi ama önce müsade falan isteseydi kendini izzah etseydi Türk,çem kötü yazamıyorum kusura bakmayın falan vistan. Böyle direk giriş yapmış.
TombulHatun Nonn herkesin kendi yazma tarzı olamaz malesef bir alfabemiz, dilimiz, Türk Dil Kurumu filan var ya hani bilmem haberiniz var mı? Ben bu harf yerine bu harfi kullanmayı tercih ediyorm biraz komik oluyor
Cicekliperde Nonn çok fark var. Mesela Türkçede iki ünsüz bazı durumlar dışında yan yana gelmez. “Ç” harfi bu kadar mı zor mesela sizin için? Ya da tahsiliniz ilkokul terk mi desem ilkokuldaki çocuklar bile “ç” harfini bilir.
1dost Flamme Valla o kadar Almanya dan akraba tanıdıklarımız var hiçbirinin bu şekilde yazdığını görmedim cins cins burda her çeşit insan var yabancı olup derdini anlatmaya çalışırken anlaşılır düzgün yazmaya çalışan ama yinede açıklama yapıp yabancıyım bu kadar yazabildim diyen onlar tamam ama bu nedir ya bide böyle tercih ediyorum diyor taş.şak geçersen taş.şaklı cevap alırsın 😁