Bir ünlü şarkıcı davulculardan rahatsız olduğunu söylemiş. Bende Ramazan başladığından beri her davulcu geçtiğinde kızımın kulaklarını kapatıyorum ki korkmasın, uyanmasın. Aslında çok güzel bir gelenek ama hastası, çocuğu olanlar için bir o kadar korkutucu. Zor bela uyuyan bebeler hemen uyanıyor o seste. Siz bu konuda hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu arada evimiz 2. Kat davul evde çalıyor gibi oluyor o yüzden kızım korkup uyanacak diye korkuyorum. Linçlemeyin küserim 🥲😂

Sessizlik evet güzel gelenek ona elbette lafım yok. Hatta bekarken onlar geçsin diye beklerdim çok severim ama şimdi çocuk olunca insan daha ince düşünüyor 🥲

Kuzulkurt bende bu kadar çok sesli olmasına karşıyım. Gelenek devam etsin ona lafımız yok fakat bu kadar sesli olmamalı. Bir de motorsiklet ile geçiyorlar iki üç defa gerçekten çıldırmalık. Bu arada ben 9. Katta oturuyorum ve camlarımın kapalı olmasına rağmen 💆🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Deleted16 benimde camlar kapalı ama ses evde gibi. Bizimki 2 de başlıyor 3 e kadar devam ediyor. Evimiz 3 cepheli kızımı nereye götürsem diye düşünüyorum ama her türlü ses geliyor 🤦‍♀️

Kuzulkurt ben cok seviyorum benim uykum hafiftir hemen uyanırım ona rağmen hiç rahatsız olmadım.Üst kattan ufak bi ses gelse cıldırıyorm ama davulcular sonuçta yılda 1 defa geleneklerimizi yaşatıyoruz çocukluk yıllarımı hatırlatıyo bana ☺️

Deleted19 banada öyle çok severim gelenekleri, devam etmesi taraftarayım. İste dediğim gibi anne olunca ince düşünür oldum 🥲☺️

Deleted19 benimki de 2 yaşında. Dün uyandı sese. Çok şükür diğer günler uyanmadı. Sadece merak ettim hani siz ne düşünüyorsunuz diye. Yoksa ben neden çalıyorlar rahatsız oluyorum vs demem ☺️

Kuzulkurt Balkondan hemen çık bağır emmi tamam biz kalktık daha burdan geçme diye 😂😂

1dost müthiş çözüm 😂 hayır davulcu gelince bizim köpekte havlıyor o da ayrı bir şey 😂

Kuzulkurt Deki sana dolgun bahşiş vereyim kurban olam burdan geçerken çalma az ötede çal 😂😂

Kuzulkurt bekardan, ertesi gün işe gideceğim için sürekli uyandırılmakta rahatsız olurdum, evlendim gurbette ne davul sesi var ne de Ramazan havası. Keşke olsa diyorum. Bence küçük yaşta çocukların bu adetlere alışması gerek. Korkmaları çok kötü haklısınız keşke bir çözümü olsa onlar için ama sene de 1 ay kabullenmeliyiz 😊

arman aslında evlerimiz yapılırken ses için yalıtım yapılmış olsa çok güzel olurmuş ama duvarlar kağıt gibi hö desen dısardak insan duyar 🥲

1dost geçiyorlar her türlü ya 😂 tamam gecsinde ara sokaklarda değilde ana caddelerden geçse güzel olur 🥲