Kuzulkurt Ana caddede oturanlar canı yokmu ben ana caddede oturuyom ağam biz ölek 😂😂

1dost ya orda evler dip dibe degil ya alan daha geniş oluyor ondan diyorum tam ortada çalsın davulunu 😂

Kuzulkurt evet maalesef keşke olsa ama, binaların bile sağlam olmadığı bir zamanda, ses yalıtımına düşünmek rüya gibi birşey 😌

arman maalesef öyle 🙄 evi yıkıp baştan yapmak.. çok güzel bir hayal 🥲

Kuzulkurt Bananeeee herkes aynı sesi eşit duysun nerde eşitlik nerde adalet 😂 sana bir sürü yöntem söyledim bak dahada sayarım onlar daha kesin çözüm 😂😂

Kuzulkurt ya biz çok tenha bı yerde oturuyoruz hiç duymadım davulcu büyük ihtimal üst caddeden geçiyor 😂 gezmiyorlar heralde eskisi gibi sokak sokak 🙄

Ufo bizimkiler geziyor sokak sokak 🙊 gel bize 😂

• Ufo bunu yanıtladı.
            • Ufo bunu beğendi.

Ufo istemiyor musun 😂 ben istiyorsun zannettim 🙊

• Ufo bunu yanıtladı.
              • Ufo bunu beğendi.

Kuzulkurt sizin açınızdan düşününce evet bebekler için uyanmalari , gürültüsünün korkutucu olması problem. Diğer açıdan geleneklerin yaşaması milli değerlerimizin nesillere aktarılması gerekiyor ki millet olabilme özelliğimizi koruyalım. Ben seviyorum bu geleneği ama çocuğum olunca sizin gibi düşünüp sevme işine mola veririm büyük ihtimal 🙂

Kuzulkurt insan içerisinde olduğu durumun hiç bir zaman kıymetini bilmiyor, ne zaman kaybediyor o zaman kıymete biniyor . Ben Avrupa’ya gelin geldim o kadar özlüyorum ki Türkiye’nin herşeyini . Burda oruç tutuyoruz ne tadı var ne tuzu . Ne de bayramlarımiz belli . Keşke Türkiye’de olsakdık da çocuklarım da davul sesini duysaydı , ezanı hergün duya bilseydik , taze taze pideler alsak , topun patlamasını duysak . Bayramlarda sevdiklerimizle olsak. Çocuklarımın bu kültürlerden uzak büyümesi beni üzüyor . Bizde ramazanın güzelliğini anlasınlar dıye evi süzledim , Ramazan takvimi aldım çok güzel, hergün birini açıyoruz içerisinden çikolata çıkıyor . Ailedeki tüm çocuklara hediye aldık . Çocuklar heyecanla bayrami bekliyor çok şükür . Niloyanın sahur filmini izliyoruz.😊 Bizde böyle avutuyoruz kendimizi

Kuzulkurt

Top patlasa duymaz denilen bir uyku cesiti var ya hah işte o uykuyu ogullarım uyuyo cok sukur rabbime ki ikiside asırı uykucu ve uykuları gelince kimse durdurmaz uyurlar kimse uyandıramaz kendi istekleri ile uyanmadıkları sürece ben kaldırsam beni döverler 😂😂

gshande bekarken ve çocuğum yokken çok güzel gelirdi, aslında şimdi de güzel geliyor ama onu rahat rahat dinleyemiyorum çünkü koşuşturma içinde oluyorum aman kızım duymasın, korkmasın diye. Yukarda da geleneklerimizin devam etmesi hoşuma gidiyor demiştim zaten. Çokta güzel bulurum gelenekleri, sadece davul icin degil düğünlerdeki bazı gelenekler gerçekten hoş. ☺️

Deleted21 bende doğudan batıya gelin geldim. İnanır mısın yurtdışında olmamama rağmen bende memleketimdeki bayramı, Ramazan’ı özlüyorum. Bir olmuyor maalesef. Mesela bizim memlekette bayramda çok kalabalık olunurdu, biz büyüklerimize giderdik falan. Burda öyle değil eşim bayramın 2. Günü işe başlıyor (yurtdışına çalışıyorlar 🙄) 1. Güne her şeyi sığdırmaya çalışıyoruz. Eve gelince yorulup uyuyoruz kendimizden bir şey anlamıyoruz. 🥲
                        Çocuklarınıza bunları aşılamanız çok hoş 🥰