Kuzulkurt seni kâfir gavur , nasıl sevmessin davullarimizii sizin gibiler yüzünden bu haldeyiz işte bizzzzzz hey gidiiii heeyyyyy😆
Davulcular 🤯
Polyannacilik sanki davul peygamberlik döneminden kalma tövbe ya rabbim tamam gelenek okey severiz ama bu şekilde çalınmasına değil be 😂
TombulHatun degil mi ya resmen gelişi güzel vurup geçiyorlar, bu artık gelenek degil bence. Çünkü geleneklerimiz böyle değildi 🥲
Ask_hosmus bende çok seviyorum ama kızım sevmeyebilir 😫😂
Kuzulkurt yaa diyorumda eskiden ne güzel ritimli çalarlardı oynardım 😂 şimdi bam güm vuruyor çaldın mı çaldom demek için yoksa tabiki güzel geleneğe asla lafımız yok ama aizin orada da çok uzun çalıyormuş yahu 😂
TombulHatun 3 e kadar aralıklarlı çalıyorlar. Biri yukarda biri bizim sokakta. Birde köse basındayız 🥲
Aklıma şey geldi, gümbüdü güm bam güm bam ebe gümecii 😂😂
Kuzulkurt ahahha bu gece çık cama bağır davulcuya çal keke çal 😂😂😂
TombulHatun ebe gümecini söyleyecem 😂
Kuzulkurt langıdı lang lang langıdı lang lang samsak döveci gümbüdü güm bam güm bam güm bam ebe gümeci 😂😂😂😂
TombulHatun ulen yine dolanacak dilime be 😂😂
Kuzulkurt senin yüzünden başladm söylemeye sanada dolansın 😂😂🤢
Kuzulkurt benim çocuklar daha sesini duymadı 😂😂
TombulHatun ben söylüyorum su an sağol 😂😂 hatta birazdan tv den açıp halay neyim çekicem 😂
Ask_hosmus boşver duymasınlar kanka en iyisi 🙊😂
Kuzulkurt ahaha bende eve gidem de açıp kızımla oynayayım 😂😂😂
Aycaxx benim kızımda öyle ben uyanıyorum o uyanmıyor :)
TombulHatun oynayalım azıcık 😂 aç ayı oynamaz deyip iftar sonrasına bıraktım 😂😂
Kuzulkurt Dogru benim 5 yaşındaki oğlum bile gece caldığı için hala korkuyor.Panikle uyanıyor.Bebeğimde zor uyuyan bi bebek sayelerinde uyanıyor🤯sonra uyutana kadar sahuru hazırla ye vs sahur mahur yapamıyorum doğru duzgun🙄ensonunda ikisininde kulaklarına pamuk tıkıycam😏