Kuzulkurt seni kâfir gavur , nasıl sevmessin davullarimizii sizin gibiler yüzünden bu haldeyiz işte bizzzzzz hey gidiiii heeyyyyy😆

Polyannacilik sanki davul peygamberlik döneminden kalma tövbe ya rabbim tamam gelenek okey severiz ama bu şekilde çalınmasına değil be 😂

TombulHatun degil mi ya resmen gelişi güzel vurup geçiyorlar, bu artık gelenek degil bence. Çünkü geleneklerimiz böyle değildi 🥲

Kuzulkurt yaa diyorumda eskiden ne güzel ritimli çalarlardı oynardım 😂 şimdi bam güm vuruyor çaldın mı çaldom demek için yoksa tabiki güzel geleneğe asla lafımız yok ama aizin orada da çok uzun çalıyormuş yahu 😂

TombulHatun 3 e kadar aralıklarlı çalıyorlar. Biri yukarda biri bizim sokakta. Birde köse basındayız 🥲
          Aklıma şey geldi, gümbüdü güm bam güm bam ebe gümecii 😂😂

Deleted19 ya benimde hemen her sese uyanan kızım bu sese uyanmiyo çok garip hemde pencerenin yanından çalıp geçiyor adam uyanmiyor 😀

Deleted21 dimi 😞benim oğlum 6 yaşındaydı gittiğimizde . Akşam ezanına dek gelmişti uçak saati hiç düşünemedim korkacağını , nasıl ağladı ezanın sesini duyunca kulaklarını kapardı.

Kuzulkurt Dogru benim 5 yaşındaki oğlum bile gece caldığı için hala korkuyor.Panikle uyanıyor.Bebeğimde zor uyuyan bi bebek sayelerinde uyanıyor🤯sonra uyutana kadar sahuru hazırla ye vs sahur mahur yapamıyorum doğru duzgun🙄ensonunda ikisininde kulaklarına pamuk tıkıycam😏