Prenssannesi sen her ihtimale karşı tutma canım en iyisi.
Alttan muayene
Prenssannesi Burası BenceFetvaHattı.com sen en eysi diyanetin fetva hattını ara oraya sor kısa yoldan yoksa benceler havada uçuşur 😂
Kuzulkurt tabi ki hayır cnm sağlık için zevk alma durumu yok o yüzden gusul bozmaz
Prenssannesi orucun bozulmaz
2bebelianakurt ben hamileyken hastaneye gidiyordum namaz kılmak icin gusül alıyordum. Eltim ya da kayınvalidem al demişti. Bilemedim, yanlış yönlendirmekte istemem 🥲
Prenssannesi bence tutma o gün sonra kaza edersin ❤️
Kuzulkurt hayır gusul bozulmaz istersen bir hocaya sor aklında kalmasın ya da uyanırsan arıstır o bilgiler mevcut
2bebelianakurt araştırırım ☺️🌸
Prenssannesi Alttan muayene sırasında bir ilaç veya jelle muayene edildiğinden vücuda bir madde girdiği için oruç bozulur. Ama gusül abdestiniz bozulmaz. O sebeple doktora gideceğiniz gün oruç tutmayıp sonrasında kaza edebilirsiniz. 🌿
Prenssannesi az da olsa bir kanama oluyor ☺️
Kuzulkurt mezhebe göre değişiyor hanifi mezhebinde bozulmuyor ama şafii mezhebinde bozulduğunu duymuştm ben hanifiyim gusül almazdım ama yengelerim doktor alttan muayene ettilerse alırlardı onlar şafiiler
Annesi-bebesi bizde Şafiiyiz. Zaten zarifhanim söylemiş herhangi bir jel sıvı falan kullanmışsa bozuluyor diye. Benimki bozulmuş demek ki iyiki gusül almışım zamanında 🙈