arman Ask_hosmus ahhaha ben yaparmıyım, acır mı, olur mu diye düşünen çoğu bayan geçti galiba bu yoldan 😂
Ask_hosmus arman ay evet ilk zamanlar minnak minnak sürüp alırdım şimdi elimden gelse komple sürüp çekicem o derece alıştım artık 😂 ve seyreldi bile lazere gidicektim bikini bölgesine vazgeçtim çünkü baya azalma var
Popy_ Kuzulkurt ha olabilir kadına kadın için bi sakınca olmaması için belli şartlar gerekir tabi diz kapağı ile göbek arası mesela bildiğim bu benimde
Kuzulkurt Popy_ aslında söyle bir durum olmuş, bir müşteri tanga giymiş bacak alınırken patronu görmüş çok sinirlemiş şimdi koltuk altı, alt bacak ve kol yapıyorlar sadece 😂🙊
TombulHatun Heyooooooo o bölgelerimde yok oralara gitmedim ama biter heralde vücutta bitmeyen tek yer yüz diyebilirim asla bitmedi bitmez demişlerdi zaten
Papatyagelin01 Birbyan ben eczaneden bir sprey aliyorum uyuşturuyor o bölgeyi makineyle alıyorum birde ☺️
TombulHatun Birbyan yaklaşık 10 seansta bitti doğum yaptım bacak ve koltukaltında hiç çıkmadı genitalde 1 2 tane çıktı onları da eldivenlere koparıyor 4 5 ayda bir
taricat Birbyan lateks eldiven 😎 ben her yerimi öyle alıyorum 1 tane tüy bile kalmıyor agdadan çok çok daha iyi
TombulHatun Bosunadelirmedik canım ben yaklaşık 5 6 sene önce gittim benim gittiğim dönemde seanstan 15 gün sonra rütuşa giderdim ve her ay girmiyordum çıktıkça 2 3 ayda bir gidiyordum. Yaklaşık 10 seansta filan bitti