Melisaa sevincala gülünecek degil düşünülecek bir şey yazmıştım ben ama akılınız pek basmamış heralde
sevincala Melisaa Şimdi sana gülmenin anatomisini mi anlatayım ? Sen beynine oksijen gitmeden, düşünmeden ve düşündüğünü beyninde kategorileştirmeden gülebiliyorsan zaten frankenstein'in gelini falan olmalısın.
Melisaa sevincala cok kuru kalabalık yapıyosun bana gülme anatomisini anlatacagına kendini geliştir canım fazlada laf kalabalıgı yapıp zekiyim havalarına girme cünkü komik oluyosun anatomiymiş hahhahha😂😘
Ayan777 Kadin kendi degerini bilmeli her gelenin onune atmamali kendini. Bu kadar da basit olmayin...... bana gore onune gelenle birlikte olan kadinlar basittir...ucuzdur...!
FerideKahrol Ayan777 size ne? Kim oluyorsunuz da insanları bu denli yargılıyorsunuz? Ben olmam dersin geçersin haddinize mi böyle kadınları aşağılamak?
Ayan777 @FerideKahrol#sana ne sen ne karisiyorsun Bu benim fikrim Herkes kendi fikrini soyluyor o kadar evet dogruvbulmuyorum
FerideKahrol Ayan777 doğru bulmazsan bulmazsan ucuz demeye ne hakkın var üslubunu düzelt sonra düşünceni aktar
Ayan777 FerideKahrol nooldu canim begenemedin mi uslubumu Buraya katilir katilmaz saldirdin ustume. Sen kimsin ya troll