Kızlar selaaaammm. Bir şey soracağımm. Ben sabahları kahvaltı etmeyi pek sevmiyorum. Katı meyvelerin sularından detoks suları yapmak istiyorum ama çalıştığım için sabah onları hazırlamak için yarım saat erken kalkmak zorunda kalacağım 😂 bu şekilde detoks sularıyla beslenenler var mı akşamdan yapıp dolaba koysam etkisini kaybeder mi sizce?

lkmelms Hiç detoks suyu içmedim ama taze taze sıkıp içmek daha iyi olurdu bence ☺ ama akşamdan sıkıp dolaba koyunca da birşey olacagini sanmıyorum.

lkmelms detoks icecekleri hakkında bilgim yok ama kahvalti yapmayı bende sevmiyorum ve sabah daha da erken kalkma fikri bana göre değil 😀ben gece sandviç hazırlayıp is yerinde yiyordum belki düşünürsünüz 😀

gshande iş yerinde kahvaltı etme imkanım var, mutfağımız var burada da yapabilirim ama biraz da ağzımı tutmak istiyorum ya çok kilo aldım belki bu şekilde beslenmek iyi gelebilir diye düşündüm 😂🙈🙈

lkmelms aa sandviç kilo aldirabilir o zaman sabahları 5 dakika da hazırlanan yulaf tarifi vereyim mi ? Ben sağlıklı olduğu için tercih ediyorum ama zayıflamak için tercih edenler de var 😀

lkmelms smoothieler beklediğinde katmanlara ayrılıyor ve vitamin kaybına uğruyor akşamdan hazırlamak doğru değil, hazırlarda satılıyor ben çok tüketiyorum. Sabahları o kadar erken kalkmana gerek yok akşamdan sebzeleri hazırlayıp sabahta iki dakika da bızztt tamamdır 🥳

lkmelms taze taze yap. cok süren bisey degil ki meyveleri yada artık her neyse katıyosun oldu bitti.bende böyle seyler yapıyorum .ama sabah o meyvelerin sebzelerin kokusu bile modumu yükseltmeye yetiyor .bunları zinde olmak için yapıyoruz erkenden kalkmak sorun degil alısırsın🌸 hatta yarım saat önce kalkıp kendin için biseyler yaparsan motivasyon ve enerjin daha yükselir.cildin ve vücudun için de öyle. sırf bunun için vücut fırcalama yoga meditasyon gibi seyler de ekliyorum sabah rutinime tavsiye ederim🌸

lkmelms ben sabah kahve içmeye bayılıyorum, uyanir uyanmaz mutfağa koşuyorum hemen. Kilo aldım demişsin yorumda, kahve iç tüm iştah kapanıyor hemde ayiltiyor🙂

deleted77 evet haklisiniz, akşamdan hazır edip sabaha taze taze sıkmak daha faydalı olacak gibi, çok teşekkür ederim :)

mamacita kahve banko ya çok seviyorum ben de sabah kahvesini ama iştahm malesef kapanmıyor:D