Orange-woman bitterdelisi24 ayyy yok canım olurmu öyle şey ben taşınma sürecindeyim senin hikayelerin için giriyorum okuyup çıkıyorum yorum falan yapamadım hiç hatırlamaman normaldir 🤍😘🌈
bitterdelisi24 Orange-woman kolau gelsin canım sanada gene o yoğunlukta zamanını ayırıp okuduğun ıcın tesekkr ederm 🌹🙏
Meryy bitterdelisi24 yaaaa harikasin harika. Kalemine sağlık. Her kısmı soluksuz okudum resmen. Lütfen hep yaz böyle şeyler.. Hikayenin sonunda ki bomba da ayrı Bi güzeldi. 🙃Ayrıca unutmayıp etiketledigin için de teşekkür ederim. ❣️❣️
bitterdelisi24 Meryy unuturmuyum ilk yorum yapanlardan biride sendin 🙏 valla yazmak iyi guzelde bazıları boş boş konusuyo insanın hevesi kırılıyor :)
Feyba bitterdelisi24 Kız bitter ne borası. Bu hikâye böyle bitmemeliydi. Ahhh tarık olan sana oldu😥 Sonunu hiç böyle beklemiyordum ben ya.
gshande bitterdelisi24 bu zamana kadar yorum yapmadım en sonunu bekleyeyim dedim ama sonunda herkesin dediği gibi bombayı patlatmissin neee dedim bora mi !?!?!? Beklemiyordum güzel bir veda oldu minik hikayen için teşekkürler herkesin okuduğu kitap türü farklı olsa da şirin bir hikayeni birlikte okumuş olduk 😀
bitterdelisi24 gshande ama ben seni etiketledim sanki öyle hatırlıyorum :)) kesinlikle canım ben demıyorum ki guzel yazdım .. elımden ne gelıyorsa birseyler yazmaya calıstım begendıysen ne mutlı bana 🙏🥰
Nazen bitterdelisi24 yaa keşke bitmeseydi çok güzel devam ediyordu 🥲ellerine sağlık canım keyifle okudum Kız bu babası dedi ayy bu seçilde az değilmiş ya hem Tarık hem Bora 😂finali süper yaptın 😂
bitterdelisi24 Nazen Ramazan ya kafam çalışmıyor açken valla :) iftardan sonrada cocuk falan hava guzel dısarı cıkıyoruz insan vakit bulamıyo 🙈🥰
Canemin_1 bitterdelisi24 tahmin etmiştim bebeğin boradan olduğunu 😊 mükemmel oldu kalemine sağlık canm
Bisaniye Yoğğğaamına 🫣 Nasssııı yaniii 😯😯 Bora ile seçil ne ara seviştiler 🙄Bu hikayede yanan tarık oldu 😂😂😂 Seçilde eyşan rolü mood on 😂😂😂 Çok severek okudum kuzum. Yeni bir hikayede görüşmek üzere. 🥳
bitterdelisi24 Bisaniye haha bu yorumlarda benı benden aldı 😂😂😂😂😂 işin esprısı orda ayrılmadan önce yemısler işte bi halt :)
Pink-pink2 bitterdelisi24 Sessiz takip ediyordum bomba gibi bir son olmuş beklemiyordum böyle büyük süpriz oldu hatta aa yanlış yazmış tarık olucaktı karıştırdı heralde dedim jeton sonradan düştü 🤭😂
bitterdelisi24 Pink-pink2 🥰 ya :)) Bora Bora net emınız :)) cok tesekkr ederim bu arada beğenmene sevındım 🥰🥰🌹
Dilan3019 bitterdelisi24 boranın onun için çok kıymetli olması ondan haber alamaması endişe etmesi hikaye 11 de sonlara doğru boranın evinde odanın yanması ve birden elini karnına götürüp sana bişey olmasın demesi nedense boranın babası olduğunu düşündürdü bana. Olsun genede çok çok güzeldi gerçekten sabırsızlıkla bekledim yazmanı. Ramazan sonrası artık yazabilirsen yazarsın gene. Hikaye bekleye çok😘
Okyanusunkalbi bitterdelisi24 😳😳 inanmıyorum ben şok bebek nasıl Tarık’dan değil olamaz ya kendim boynuzlanmış kadar zoruma gitti 🥲 offf keşke bitmeseydi ya 😔 çok akıcı ve güzeldi sırf devamını okumak için hergün düzenli giriyordum foruma kalemine ve emeğine sağlık sana tavsiyem yazmaktan asla vazgeçme yazı dilin çok kuvvetli 👏😍
bitterdelisi24 Okyanusunkalbi çoooook tesekkr ederm beğenmene sevındım🥰🥰🙏 aslında devam etse ederde :) bence burada bitsin :)) belkı baskası baska bi hikaye yazar onu okuruz ✍️