bitterdelisi24 süperdi demekki babası tarık deil boraymis kalemine sağlık süper bir hikayeydi bir daha yazarsan mutlaka etiketle 🥰🥰🥰
Hikaye SON…. 😘😘
bitterdelisi24 önceki paylaşımda az buçuk anlamıştım boranın babası olduğunu ama Tarık’la genelde o iş olunca tarıktır Tarık dedim sonra😄😄 okurken hem gözlerimin büyümesi hemde ben biliyordum ya demem birdi😄 ama şuan çok üzgünüm bitti die. Kalemine,eline sağlık bitterim baştan sona bayıla bayıla soluksuz okudum devamı inşallah başka hikayelerle gelir hep yaz olurmu?
Eskobar hadi @bitterdelisi24 al kalemi eline böyle bitmemeli kendimi yarım hissettim😂😂
bitterdelisi24 neeee babasının ismi mi .Bora’dan hangi ara hamile kaldı bu Seçil ..Hikaye biterken de bombayı attın ortaya 😄
bitterdelisi24 bide aklıma şey takıldı kız zaten öğrendiğinde bir aylık bebek sekiz ay geçmiş tabi doğuracak😂😂
bitterdelisi24 ah Tarık a üzüldüm şimdş bak garibim bişeyden haberi yok serseri aşık :)
bitterdelisi24 off yine gözümde canlanarak okudum. Ahh bora oğlunu göremeden gittin. Bu hikayede yanan Tarık oldu 😂 eline emeğine sağlılk bebeğim 😘
bitterdelisi24 harikaydın lütfen başka hikayelerde buluşalım lütfen 💃🧡ama beni etiketlememişsin 🥺birde tarık üzümlü kekim bunu haketmedi 🥲
bitterdelisi24 Ellerine sağlık, acayip bir son oldu asla beklemiyordum bu sonu 🥲 Tekrar eline sağlık 🤌💖
bitterdelisi24
Vayy canına biz Tarık beklerken bora çıktı ya ortaya 😂ama geçen sefer Tarık bebeğimiz demişti 🤔arkadaş adam nasıl sevip sahiplendiyse artık hepimizi inandırdı
bitterdelisi24
Eline emeğine sağlık canım gerçekten çok güzel başladı çok güzel bitti… Umarım arada yaparsın böyle şeyler
1dost koptım ya :))))) hangi ara dürrtü diyo tobe :)) yapmıslae işte bi ara :))
Nurellaaa bebek Bora’dan mıs 🙈😂😂😂
Akrep bencede:) olan Bora’ya oldu … aslında devam etseymıs Bora kurtulmuş Tarık yalan söylemıs olurdu :)
Nurellaaa sevgililerdi ayrıldı ya :) sevgılıylen yapmıslar işte :) oda suprız olsun diye detay vermedım:)
arman bitti canım artık bilen bilmeyen kaldı :))) devam etseydım ogrenırdı ama Tarık psıkopat çıkabilirdi falan :)
Cicikiz ayrılmadan önce yapmıslar demekki 😂😂😂
fistikli_gaymakli_baklava cok tesekkr ederm basından beri takıp edıp okuduğun ıcın :)
Deleted19 oda basta gönül eglendırıyordıu kendi kaşındı ama 🙈😂😂