@fistikli_gaymakli_baklava @TombulHatun @Yasak_elma @Okyanusunkalbi @Rouge @Akrep @Arasemir11 @SWiNDLER @Deleted16 @Sexy_lady @Feyba @Goat @gshande @Blondie @Hemsireanneg @LiTeraRy @Lavinia_ @ZRaporu @SilahlaraVeda @Cicikiz @Bal_kizin_annesi @birburakannesi @Deleted19 @Nazen @Miskin2 @Melmomss @Deleted_1 @Buulut @Escobar @1dost @1939 @alonedark @arman @Meryy @Lagosiyawo @papatya_ @Dolunayy @Anne123 @Puffy @Nayino @__MeLek__ @1bbby @Mirinda @Karelipijama @HurremSultan @Capkinkedi @Bisaniye @Dilan3019 @Byzgnl55400 bu hikayede bitti çok şükür :)
Hepinize cok tesekkr ederim değerli vaktınızı ayırıp okuduğunuz için 😍🥰🥰 unuttuklarım varsa kusura bakmasın lütfen 🙏
Hikaye SON…. 😘😘
bitterdelisi24 babasının ismimi dedin sen😳😳😳😳😳😳😳gider ayak attın golü hadi hadi😂😂
- Düzenlendi
bitterdelisi24 ayyyy kıyamam yaa 😍Yine harikalar dolu.. Eline, emeğine sağlık kuzumm🌸(ama keşke azıcık daha devam etseydi çok güzel ilerliyordu)
- Düzenlendi
bitterdelisi24 Eline emeğine sağlık bittoşş keşke semada orda kalp krizi geçirip öleydi Boranın kanı yerde kaldı ama olsun boralar ölmez misali minik Bora gelmiş borada ne ara dürttü bunu onu kaçırmışım 😬ben yinede son ana kadar tarıktan bir falso bekledim tarıkla ilgili birşeyler yarım kaldı sanki 😁👌🌺
bitterdelisi24 NE DEMEK BABASININ ISMII
bitterdelisi24 Ay hiç yorum yapmadan okumuştum simdiye kadar ama dayanamadım ne demek babası bora nasıl tarık olmak 🥺 bu beni derinden üzdü biraz daha devam etseydin keşke
bitterdelisi24 babası Tarık değılmış demekkı
Eskobar Ay evet ya borayla hiç yakinlasmadilar bile beyin gücüyle mi çocuk yaptılar
bitterdelisi24 yaa buna son deme sen tarık falan öğrensin bunu bora ölmemiş olsun😂😂😂😂
bitterdelisi24 nasıl yani ya, ah Tarık üzümlü kekim, biliyor mu acaba bebeğin babası olmadığını. Gerçi bu kadar severken bilse de kabul etmiş olmalı sonu mutlu bitsin 😌
bitterdelisi24 ya sonunu böyle beklemiyordum 🥲 ah tarık üzümlü kekim .. hikayenin tek masumu sensin be
Eskobar Ay bilemiycem ama kesinlikle buna bi açıklık getirilmelii 😂
Eskobar 😂😂😂 ya yorumlarınıza hastayım valal sırf bu yorumlar ıcın bida başlıcam hıkayeye :)
__MeLek__ canım benım sağol 🥰🥰🌹 yeter da .. zırvede bırakmak lazım :)
bitterdelisi24 bu secilde amma oros….uu çıktı ya bora babası nasıl olur tarikla yiyisirken😂😂😂😂😂😂
bitterdelisi24 süperdi demekki babası tarık deil boraymis kalemine sağlık süper bir hikayeydi bir daha yazarsan mutlaka etiketle 🥰🥰🥰